Afbeelding
Foto:

De Lutte heeft zin in Snertloop

DE LUTTE - De Loopgroep De Lutte is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de komende Snertloop. Nu de winter al weer in aantocht is, kijken hardloopliefhebbers al weer reikhalzend uit naar de mooie loop en bijbehorende heerlijke snert.

"Bij onze hardloopwedstrijd hoort een beetje kou en vooral lekkere snert! Anders doet het de naam 'Snertloop' geen eer aan", zegt voorzitter oude Egbrink. Honderden hardlopers hebben zich al aangemeld voor deze 34 e Snertloop in De Lutte. Maar er kan nog meer bij!

De loop
Op zondag 2 december klinkt om 10.15 uur het eerste startschot voor deze hardloopwedstrijd. Het mooie parcours en de ontspannen sfeer zorgen ervoor dat er elk jaar meer deelnemers willen mee doen aan de Snertloop. Is jouw doel en goede prestatie neer te zetten of gewoon lekker hardlopen in een schitterende omgeving? De Snertloop biedt ruimte voor iedereen!

Inschrijven
Er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers, dus wil je mee doen op één van de volgende afstanden 2,4 km, 5,3 km of 9,6 km, meld je dan aan. Dat kan via de website: www.loopgroep.nl/snertloop. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan www.facebook.com/LoopgroepDeLutte. Het maximum aantal deelnemers is echt nodig, aangezien dit anders voor opstoppingen kan zorgen op het parcours. of andere ongemakken, zoals een gebrek aan voorzieningen en randvoorwaarden zoals voldoende EHBO'ers.