Berner_Senners
Berner_Senners Foto:

Berner Sennen Wandeling

OLDENZAAL - Op zondag 2 december vindt de elfde editie van de Twentse Berner Sennen Wandeling in Oldenzaal plaats. Op Recreatiegebied Het Hulsbeek zal voor deze speciale dag weer een mooie route uitgezet worden.

Voor jonge Berners en voor Berners die fysiek niet zo sterk zijn is er een korte wandeling uitgezet. De overige Berners kunnen deelnemen aan de lange wandeling van circa 7,5 kilometer. Onderweg zal de groep zich in twee groepen splitsen. Na de afloop van de wandeling komen de Berners weer bij elkaar. Iedereen krijgt dan de gelegenheid om op eigen kosten iets te eten en te drinken. Voor alle Berners is er vers drinkwater beschikbaar. Gedurende de dag is er voldoende gelegenheid om samen met andere Berner eigenaren ervaringen en belevenissen uit te wisselen.

Aanvullend progamma
Dierenarts van Zuijlen is weer van de partij en zal een lezing verzorgen over een specifiek gezondheidaspect van Berner Sennen. Er zal dit jaar ook weer een dieren fysiotherapeut aanwezig zijn en een trimster waar Berners terecht kunnen voor alle vacht-problemen. Traditiegetrouw zal ook de verloting niet ontbreken.

Aanmelden
De wandeling begint vanuit Café-restaurant Siemerink om 11.00 uur en ook het aanvullende progamma na afloop van de wandeling vindt hier plaats. Er zijn aan de deelname geen kosten verbonden, wel is een een giftenbox voor vrijwillige bijdagen. Om aan te melden kunt u informatie opnemen met Simone Nijhuis op het telefoonnummer 0645444795 of via het e-mail adres wentsebernersennenwandeling@gmail.com. Vermeld hierin je naam, woonplaats, telefoonnummer en met hoeveel personen en Berners je komt.