(de grootste én de kleinste zangvogel van ons land)
(de grootste én de kleinste zangvogel van ons land) Foto: Petra Koenderink

Vogeltentoonstelling

OLDENZAAL - Op zaterdag 3 en zondag 4 november vindt de jaarlijkse vogeltentoonstelling Florissant plaats. Dit jaar word de tentoonstelling voor de 65ste keer gehouden. Met maar liefst 531 vogels word het weer grandioos succes.

Er zijn kleurkanaries, postuurkanaries, bastaarden, tropische vogels, Europese cultuurvogels, parkieten en dwergpapegaaien te zien. Er is ook een verkoopklasse. Ook worden er weer vogels beschikbaar gesteld voor de volières van De Mariahof, De Scholtenhof en De Kloostertuin. De vogels worden beschikbaar gesteld om daar het vogelbestand op pijl te brengen. Vrijdag 2 november is voor genodigden om 19.30 uur de officiële opening. De openingshandeling zal uitgevoerd worden door Rob Christenhusz, de wethouder van sport. Verder is er een grote loterij en draait op zondag Het Rad van Fortuin met vele prijzen.

Kom ook
De voorstelling vindt plaats in het OCC Duivengebouw, aan de Molenkampstraat 30 in Oldenzaal. tentoonstelling is zaterdag 3 november geopend van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 4 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis en uiteraard ontbreekt een kop koffie en een drankje niet.