Afbeelding
Foto:

Bonkenbargkapel viert jubileum

OLDENZAAL - Komende zondag 4 november houdt de jubilerende vereniging De Bonkenbargkapel haar jubileum concert in Stadstheater De Bond. De kapel sluit met dit concert haar 60-jarig jubileum af.

Een jubileum dat vooral werd gevierd met een prachtig weekend in de buurt van het Belgische Kessenich, waar tevens werd deelgenomen aan het 36ste kapellenfestival van De Maaslandkapel. Behalve dat weekend, had de kapel dit jaar schitterende optredens met aanzien, onder andere in Winterswijk, Aalten, Nordhorn en natuurlijk op de Boeskool is Lös.

Mooi programma
Bij haar jubileum concert zal de kapel 60 jaar Egerländer muziek de revue laten passeren in beeld en muziek. Op het programma staan behalve nieuwe composities, ook prachtige oude werken die het hart van menig Egerländer liefhebber sneller zal laten kloppen.

Nog enkele kaarten
Het concert vindt plaats op zondagmiddag 4 november in Het Stadstheater De Bond en begint om 14.30 uur en de entree bedraagt € 12,50. Na het concert is er gelegenheid om gezellig na te genieten en na te praten in het Shelter theatercafé. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.stadstheaterdebond.nl of aan de de kassa van Stadstheater De Bond. Bij het ter perse gaan van dit artikel waren er nog een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar.