Wijn is een bijzonder divers product; er is voor iedere liefhebber en gelegenheid een passende wijn te vinden!
Wijn is een bijzonder divers product; er is voor iedere liefhebber en gelegenheid een passende wijn te vinden!

Spaanse en Duitse wijnen staan centraal bij Flavourite’s Vineyard

Algemeen

Welke wijnliefhebber houdt er niet van: heerlijke wijn proeven en de wijnmakers persoonlijk ontmoeten, terwijl ze je alles vertellen over hun heerlijke product. Daarvoor hoef je deze zomer niet meer op vakantie. Je ontmoet ze namelijk gewoon in Reutum, bij Flavourite’s Vineyard op zaterdag 28 mei. Hét wijnevenement van Twente, georganiseerd door wijnexpert Marleen Kuipers van Flavourite Wine.

REUTUM - Van 14:00 tot 20:00 kun je daar heerlijke zomerwijnen proeven, leuke masterclasses volgen over wijn en wijn-spijs én de wijnmakers van Bodega Bello Berganzo uit Spanje en Weingut Lenhardt uit Duitsland het hemd van het lijf vragen. Locatie: het Rusttheater in Reutum. Datum: 28 mei 2022 van 14:00 tot 20:00 uur.

Niet zomaar ‘een zomerwijntje’
Marleen Kuipers, eigenaresse van Flavourite Wine heeft maar één doel: Iedereen net zo van wijn laten genieten als zij zelf doet. Met Flavourite’s Vineyard biedt ze de steeds groter wordende groep wijnliefhebbers een jaarlijks terugkerend wijn-event. Marleen: “Wijn is veel meer dan een lekker drankje aan de bar. Het wordt steeds meer een beleving, waarbij mensen bewuste smaakkeuzes willen maken. Maar hoe kies je nou de juiste wijn? Wij bieden mensen de mogelijkheid om verschillende wijnen te proeven uit ons zomer-proef-assortiment. Van fris wit en zacht rosé voor op het terras, tot krachtig rood voor bij een lekker stuk vlees van de barbecue. Niet zomaar ‘een wijntje’, maar écht lekker genieten.”

Volg leuke Masterclasses
Wijn proeven wordt nog leuker en lekkerder als je weet wat je proeft en hoe je dat proeft. Daarom is er elk uur een korte Masterclass. Marleen vertelt: “Wie kan er nou beter vertellen over wijn, dan de wijnmakers zelf? Ik ben er zo trots op dat de wijnmakers van Bodegas Bello Berganzo en Weingut Lenhardt hiervoor speciaal naar Nederland komen. Zij vertellen tijdens hun Masterclass alles over hun wijnhuis en hun heerlijke wijnen, die we uiteraard ook samen gaan proeven.” Daarnaast verzorgt Marleen zelf ook twee Masterclasses waarin je alles leert over hoe je wijn proeft en hoe je de perfecte wijn-spijs-combinatie maakt.

Culinair feestje
Het belooft een heerlijk culinair feestje te worden. Met fijne wijnen, lekkere foodbites, relaxte muziek en hopelijk prachtig weer. Kaarten kost 34,95 euro per persoon. Kijk op: www.flavouritewine.nl/vineyard 

Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30