Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Inloopbijeenkomst over werkzaamheden in Vasse

Algemeen

De gemeente Tubbergen houdt op 19 oktober een inloopbijeenkomst over werkzaamheden in Vasse. De gemeente wil de riolering in een deel van de Manderseweg vervangen. 

VASSE - De riolering van de Denekamperweg krijgt dan deels een renovatie en deels een vervanging. Als gevolg van deze werkzaamheden kan de gemeente de straat ook bovengronds opnieuw inrichten. Zij willen de inwoners graag mee laten praten over hun wensen. Dit kan bij de inloopbijeenkomst op 19 oktober. Deze zal gehouden worden van 16.30 tot 19.30 uur bij cafe-restaurant Bolscher. 

De gemeente voert de komende tijd nog diverse riolerings- en wegwerkzaamheden uit. Naast dat deze werkzaamheden belangrijk zijn voor het noodzakelijk onderhoud is het ook nodig om in te springen op bijvoorbeeld klimaatontwikkelingen. In het kader van ‘werk met werk maken’ combineert de gemeente graag meerdere werkzaamheden zodat de aannemer de straat niet meerdere keren open hoeft te breken.

Deze momenten zijn dan ook van nature geschikt om te kijken wat er bovengronds aangepast kan en moet worden. Bijvoorbeeld de wens voor meer groen, andere parkeerplaatsen of juist een verkeersluwere invulling voor de weg die beter past bij het karakter van de straat.

Afbeelding
Vrijwilligers van de EHBO gaan langs de deuren 13 apr, 18:07
Sportcentrum de Vlaskoel in Tubbergen
Onderzoek één gezamenlijk sportbedrijf 13 apr, 14:02
De artiesten maken muziek van alle tijden, van Scarborough tot Rio.
Fair Tunes met Vocalgroup Ofkoors en Trio Gilet 12 apr, 18:09
VAST verwijst naar: Voor Aangepast Sporten Tubbergen.
Kinderkledingbeurs schenkt cheque aan VAST 12 apr, 14:03
Afbeelding
10e editie Kunst Kijken in Tubbergen 12 apr, 12:00
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04
Afbeelding
Wandel met een gids over Landgoed Singraven 11 apr, 18:52
 De tot aan dat moment minst scorende ploeg in de 4e divisie legde maar liefst zes ballen in het goal van TVC '28.
SDV Barneveld heer en meester in hun eigen huis tegen TVC '28 11 apr, 14:50