Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Weer filmavonden in de Stiftsschool dit seizoen

Algemeen

WEERSELO - Ook in het nieuwe seizoen zijn er - telkens op een donderdag - weer 7 filmavonden in de Stiftsschool. De zaal is telkens geopend om 19.00 uur en de film begint om 19.30 uur. Telkens is er ook een korte inleiding door Timon Meynen of Henk Procee, met na afloop gelegenheid om na te praten. De toegang is telkens gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Kijk telkens voor de actuele planning op: www.stiftsgemeente.nl

Voor de komende tijd staan weer diverse prikkelende films op het programma. Zo start men het nieuwe seizoen met The Green Book uit 2018 op donderdag 30 september. De volgende films zijn dan The Florida Project (4 november), Den Skyldige (9 december), Lady Bird (20 januari), Cold War (17 februari), Shoplifters (24 maart) en As it is in Heaven (28 april).

Green Book gaat over de zwarte pianist Don Shirley, die in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika. Tony Lip, een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, wil wel wat bijverdienen. Hoewel de twee elkaar niet kunnen luchten of zien, gaan ze samen op pad. Hun route bepalen ze aan de hand van het ‘Green Book’, een speciale reisgids voor plekken waar Afro-Afrikanen welkom zijn. Om veilig thuis te komen, zijn ze tijdens deze trip tot elkaar veroordeeld. Green Book won drie Oscars.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 16 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37