Lekker op pad met de bus deze zomer. Wanneer u vragen hebt kunt u terecht bij het OV-spreekuur in het kulturhus in Denekamp.
Lekker op pad met de bus deze zomer. Wanneer u vragen hebt kunt u terecht bij het OV-spreekuur in het kulturhus in Denekamp. Foto: Robert Oosterbroek

OV-spreekuur weer hervat in kulturhus

Algemeen

DENEKAMP - Het openbaar vervoer is tegenwoordig weer goed bruikbaar voor dagelijkse reizen of af en toe een leuke dagtrip. Maar wie weinig of niet met het openbaar vervoer reist, kan wel eens verstrikt raken in de wirwar van vervoerders, abonnementen, in- en uitcheckmogelijkheden, instaptarieven, minimumsaldo’s en meer. Om u hierbij te helpen zijn er de OV-spreekuren.

De regionale OV-ambassadeurs zijn ook weer begonnen met de fysieke spreekuren, waaronder in Denekamp. Eerder werden ook digitale spreekuren gehouden, maar deze zijn uiteraard niet voor alle doelgroepen even handig. U kunt vanaf nu weer fysiek terecht bij het spreekuur in het kulturhus aan de Oranjestraat 21.Het eerstvolgende spreekuur is donderdag 5 augustus van 14.00 tot 15.30 uur. Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Bel 038 - 303 70 10. Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in deze vakantieperiode. Kijk ook op: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Afbeelding
Vrijwilligers van de EHBO gaan langs de deuren 13 apr, 18:07
Sportcentrum de Vlaskoel in Tubbergen
Onderzoek één gezamenlijk sportbedrijf 13 apr, 14:02
De artiesten maken muziek van alle tijden, van Scarborough tot Rio.
Fair Tunes met Vocalgroup Ofkoors en Trio Gilet 12 apr, 18:09
VAST verwijst naar: Voor Aangepast Sporten Tubbergen.
Kinderkledingbeurs schenkt cheque aan VAST 12 apr, 14:03
Afbeelding
10e editie Kunst Kijken in Tubbergen 12 apr, 12:00
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04
Afbeelding
Wandel met een gids over Landgoed Singraven 11 apr, 18:52
 De tot aan dat moment minst scorende ploeg in de 4e divisie legde maar liefst zes ballen in het goal van TVC '28.
SDV Barneveld heer en meester in hun eigen huis tegen TVC '28 11 apr, 14:50