Afbeelding

Wandel mee in Denekamp woensdag om 10.00 uur uur

Algemeen

DENEKAMP - Wie deze zomer graag eens de omgeving van Denekamp wil verkennen is van harte welkom om mee te lopen met de vaste wandelclub. Deze vertrekt elke woensdag vanaf het kulturhus aan de Oranjestraat 21 voor een mooie tocht.

Wandelen is ontspannend, gezellig en het laat je ook nog eens de mooie plekjes in je eigen achtertuin zien. In de coronacrisis ontdekten veel mensen al op eigen gelegenheid het wandelen om actief te blijven en voor de afleiding.

De wandelclub komt elke woensdag bijeen. Zij start om 10.00 uur met een inloop waar een kopje koffie of thee klaar staat. Rond 10.15 uur start de wandeling die dan ongeveer een half uur duurt. Uiteraard kunt ook na afloop nog even uitrusten bij het kulturhus. Deelname kost 2 euro per keer inclusief de koffie of thee. De wandelclub is ook nog op zoek naar iemand die wil helpen met het begeleiding van deze leuke groep. Zoals het bedenken van mooie routes om te wandelen de komende tijd. Lijkt u dit wel een leuke uitdaging? Neem dan contact op via info@kulturhusdenekamp.nl

Kijk voor overige activiteiten van het kulturhus Denekamp de komende tijd ook op: www.kulturhusdenekamp.nl

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 16 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37