De sporthal is nu nog in gebruik voor indoor voetbalactiviteiten van Soccer Inside, maar gaat uiteindelijk tegen de vlakte. Welke invulling moet deze markante locatie dan krijgen? U kunt meepraten.
De sporthal is nu nog in gebruik voor indoor voetbalactiviteiten van Soccer Inside, maar gaat uiteindelijk tegen de vlakte. Welke invulling moet deze markante locatie dan krijgen? U kunt meepraten.

Ideeën gezocht voor locatie Burgemeester Verdegaalhal

Algemeen

TUBBERGEN - De gemeente nodigt ondernemers, omwonenden en andere geïnteresseerden uit om mee te denken over de toekomstige invulling van de plek van de voormalige sporthal.

Het pand ligt tussen de woonwijk en het winkelcentrum waardoor er diverse kansen zijn om dit passend te benutten na sloop van de hal. Omdat het een kans is die niet heel vaak voorkomt, is het belangrijk dat iedereen goed betrokken is bij de plannen en het eindresultaat. Omwonenden en ondernemers nemen al deel aan de zogeheten Verdegaalgroep, waar al diverse ideeën ontstaan zijn. Uit al deze ideeën wordt op 30 augustus een top 5 gemaakt door de Verdegaalgroep. Deze top 5 wordt vervolgens in een raadsvoorstelneergelegd bij de gemeenteraad. Mocht ook u een idee hebben over de invulling van de locatie Verdegaalhal, dan kunt u dit voor 20 augustus indienen via verdegaalhal@tubbergen.nl

Afbeelding
Vrijwilligers van de EHBO gaan langs de deuren 13 apr, 18:07
Sportcentrum de Vlaskoel in Tubbergen
Onderzoek één gezamenlijk sportbedrijf 13 apr, 14:02
De artiesten maken muziek van alle tijden, van Scarborough tot Rio.
Fair Tunes met Vocalgroup Ofkoors en Trio Gilet 12 apr, 18:09
VAST verwijst naar: Voor Aangepast Sporten Tubbergen.
Kinderkledingbeurs schenkt cheque aan VAST 12 apr, 14:03
Afbeelding
10e editie Kunst Kijken in Tubbergen 12 apr, 12:00
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04
Afbeelding
Wandel met een gids over Landgoed Singraven 11 apr, 18:52
 De tot aan dat moment minst scorende ploeg in de 4e divisie legde maar liefst zes ballen in het goal van TVC '28.
SDV Barneveld heer en meester in hun eigen huis tegen TVC '28 11 apr, 14:50