De Bachmobile brengt klassieke muziek ten gehore op bijzondere plekken in de Twentse natuur. Een mooie manier om ook nu zichtbaar te blijven in deze uitdagende tijd.
De Bachmobile brengt klassieke muziek ten gehore op bijzondere plekken in de Twentse natuur. Een mooie manier om ook nu zichtbaar te blijven in deze uitdagende tijd.

De Bachmobile: Klassieke muziek op mooie plekken

Algemeen

MANDER - Deze zomer vindt er een bijzonder initiatief plaats in het Twents landschap: De Bachmobile! Het muzikaal duo Saskia Frijns (viool) en Bart Folkers (altviool) trekt erop uit met de Bachmobile, een bakfiets waarmee zij de muziek van Bach de natuur in brengen. Bart en Saskia strijken neer op de mooiste locaties midden in de natuur, waar u de tijdloze muziek van Bach kunt ervaren op een plek waar deze anders nooit klinkt.

Het duo geeft op verschillende locaties korte concertjes van ongeveer 15 minuten. Deze sluiten ideaal aan op uw wandelroute! Dankzij ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten zijn de concertjes gratis te bezoeken. Wel is reserveren vooraf noodzakelijk: dit kunt u doen via www.bachmobile.nl

Op vrijdag 23 juli zijn zij te vinden van 12.00 tot 13.00 uur bij de Molen van Frans in Mander. Die dag staan ze van 15.00 tot 16.00 uur bij de Galgenberg in Mander. Zaterdag 24 juli bent u van 12.00 tot 13.00 uur welkom bij het Drielandenpunt (De Mestieken) in Mander en op zondag 25 juli van 11.00 tot 12.00 uur in de kasteeltuin van Twickel. De ruimte per locatie is beperkt, dus wees er snel bij! Voor actuele informatie kunt u een kijkje nemen op www.bachmobile.nl, of neem contact op via info@bachmobile.nl

Afbeelding
Onderhoud dak Pancratiusbasiliek 16 uur geleden
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Afbeelding
Gratis kraanwater in Ootmarsum 21 apr, 13:41
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
De kampioenstitel was een mooie afsluiter voor het elftal.
SDC '12's JO13-1 is kampioen! 19 apr, 14:52
Afbeelding
Zwembad de Kuiperberg op zondag 28 april weer open 19 apr, 14:51