De leden genoten volop van het leuke uitje naar het circuit.
De leden genoten volop van het leuke uitje naar het circuit. Foto: Jenny Hilberink

Uitje MANS-leden naar het TT-circuit

Zakelijk

Op vrijdag 19 april bezochten de leden van het ondernemersnetwerk MANS het TT Circuit van Assen. Daar stond het één na grootste motorsportevenement op het programma, namelijk de World Superbike races. Er kwamen ook aantal Nederlandse toprijders in diverse klassen in actie. Onder andere Jeffrey Buis (Wereldkampioen Supersport 300) en Michael van der Mark (voormalig wereldkampioen en huidig BMW rijder in de Superbike klasse).

TUBBERGEN - Dit bezoek was georganiseerd door MANS-leden Rob Vennegoor en Jos Engbers. Daarnaast neemt Rob Vennegoor al 20 jaar deel met zijn eigen team in het World Supersport 300 klasse. Met zijn twee topcoureurs Petr Svoboda en Inigo Iglesias maakt hij serieus kans op de overwinningen. In 2023 won Petr Svoboda voor het team van Rob beide races op Assen! Daarnaast is Rob ook teammanager van het World Superport team WRP Racing met toprijders Jorge Navarro en John McPhee.

Een onvergetelijke dag

De dames en heren van MANS verzamelden zich om 08.00 uur bij Café Restaurant Waaijer in Langeveen waar de bus van Ter Beek uit Tubbergen al klaar stond. Via een toeristische weg over B- en A-wegen kwam het gezelschap onder leiding van Jos Engbers rond 09.30 uur aan bij het circuit van Assen. Daar werd iedereen welkom geheten in de paddock bij het raceteam waar de koffie met cake al klaar stond. Na een uitleg van Rob in de hospitalitytrailer konden de MANS leden zich verspreiden over het terrein. In de ochtend konden de vrije trainingen worden gevolgd op de tribunes of op het dak van het pitboxcomplex. Om 12.30 uur stond er een uitstekende lunch klaar bij de hospitalitytrailer waar flink van werd genoten. In de spannende superpole kwalificaties in de middag werden de kaarten geschud voor de beste startposities voor de zaterdag en zondag. Om 17.00 uur vertrok het gezelschap weer naar Café Restaurant Waaijer in Langeveen waar er een buffet klaar stond. De regenbuien en de kou mochten de pret niet drukken en het werd een onvergetelijke dag op het TT-circuit in Assen.

MANS Twente

Ondernemersnetwerk MANS Twente staat voor: Motiveren, Activeren, Netwerken en Samenwerken. Ook een interessante bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een mail naar info@manstwente.nl. Kijk ook op de website voor meer informatie.

Afbeelding
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 12 uur geleden
Het klootschieten kent veel fanatieke beoefenaars in de regio.
Klootschieters Java hebben zin in gezellige Ronde van Java op 14 juli 13 uur geleden
Afbeelding
Oldenzaal geniet van Wandel4Daagse 24 mei, 17:53
Afbeelding
TVC VR1 kampioen! 24 mei, 17:20
Afbeelding
Ontmoeting in Saasveld 24 mei, 17:18
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 24 mei, 16:40
TVC '28 pakte een mooie voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.
TVC '28 handhaaft zich in vierde divisie met gelijkspel tegen Heino 24 mei, 16:13
Niki de Vlaming en Lotte Grotholt.
Euregio Music Festival concert op landgoed Singraven deze zondag 24 mei, 15:51