Er was veel interesse voor deze leuke kennismaking met het kaboutervoetbal.
Er was veel interesse voor deze leuke kennismaking met het kaboutervoetbal.

Veel interesse bij open dag van het kaboutervoetbal bij TVC ‘28

Sport

Zaterdag 16 maart stond de jaarlijkse open dag van het kaboutervoetbal bij TVC ‘28 in Tubbergen op het programma. Kinderen tussen de 4 en 6 jaar konden hieraan deelnemen en kennismaken met voetbal. 

TUBBERGEN - Voorzitter Henk Wessels heette de nieuwe talenten en hun ouders welkom bij TVC ‘28. Vervolgens namen coördinatoren Roy ter Grote en Jaap Loman van de kabouters het woord en konden het aanwezige publiek verder informeren over de gang van zaken binnen het kaboutervoetbal waarmee de eerste stapjes in de voetbalwereld gezet gaan worden. 


Veel interesse
Dat het kaboutervoetbal in de lift zit in Tubbergen blijkt wel uit het aantal aanmeldingen. Het totaal aan voetballende ‘kabouters’ inclusief de nieuwe aanmeldingen stijgt boven de 60 kinderen uit. Een ware kweekvijver voor aanstormend talent. Dat niet alleen de kinderen deel uit willen maken van TVC ‘28 blijkt ook uit het feit dat meerdere ouders aan hebben gegeven hun steentje bij te willen dragen binnen TVC ‘28 als vrijwilliger. Een hele mooie ontwikkeling aangezien een club als TVC ‘28 afhankelijk is van het grote aantal kaderleden en vrijwilligers.


Kennismakingstraining
Nadat de koffie en thee voor de ouders én ranja voor de kinderen eindelijk op was, was het moment aangebroken waar de aanstormende talenten al de hele ochtend op hadden gewacht. De eerste stappen op het veld bij TVC ‘28. Onder begeleiding van een groot aantal trainers werden de enthousiaste kabouters door hun eerste training geleid. Met het motto spelvreugde en plezier hoog in het vaandel wordt geprobeerd ieder kind te laten ontplooien tot een ware aanwinst voor de club. “Wil het kind zich ontwikkelen dan moet het plezier hebben. En plezier maken doe je met velen, daarom zijn wij als TVC ‘28 enorm blij dat wederom deze open dag een enorm succes is geworden en dat we 24 nieuwe kinderen hebben mogen aanmelden,” aldus de club. Deze aanmelding is voor 3 gratis trainingen alvorens besloten kan worden om lid te worden.


Ook proberen?
Mocht U onverhoopt de kennismakingstraining hebben gemist en uw kind wil toch graag bij voetbal? Dan kunt u zich komende week aanmelden bij Tom Borggreve (06-13560200) zodat uw kind toch die 3 gratis trainingen kan deelnemen.

Er is veel mooie natuur gerealiseerd de afgelopen jaren. Ga mee en ontdek het eindresultaat van al deze inzet.
Laatste Natura 2000-excursies Manderheide op 23 mei en 5 juni 15 uur geleden
Afbeelding
Bedreiging in de gemeentepolitiek 16 uur geleden
King's Men kreeg afgelopen jaar veel lovende reacties op de toegankelijke vertolking van King Lear.
King's Men weer op de planken met meertalig verhaal KING LEAR 17 uur geleden
De toekomstige buutreedners die deelnemen aan het lopende traject. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Veel belangstelling bij de start van nieuw project de Buutacademie 26 apr, 15:41
Er werden weer mooie sportieve prestaties geleverd!
Judoka's ontvangen weer diploma's bij competitie 26 apr, 15:01
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 26 apr, 13:34
Afbeelding
Noordoost-Twente kleurt oranje! 26 apr, 12:13
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 26 apr, 11:29