Tram2 is gevestigd aan de Tramweg 2 in Rossum.
Tram2 is gevestigd aan de Tramweg 2 in Rossum.

Column: mooie herinneringen maken bij Tram2 in Rossum

Column

Het zal ook u zeker niet ontgaan zijn, maar binnenkort is het Valentijnsdag! Deze week nog het carnaval en dan is het Valentijn. Op Valentijnsdag vier je de liefde met anderen. 

ROSSUM - Dit jaar vier ik Valentijnsdag met mijn kleindochter, inmiddels een stralende jonge dame met ogen vol verwachting, samen met haar vriend Lex. Dit zijn de mooie momenten om elkaar te laten weten dat men om elkaar geeft. Immers alles draait om de liefde. Valentijnsdag is ook voor mij ook een moment om de liefde te vieren en te delen. Samen hebben we besloten om uit eten te gaan; dát is ook liefde en samen delen. Dus heb ik een tafel gereserveerd bij het restaurant waar ik mij thuis voel en dat is bij Tram2 in Rossum.

Valentijnsmenu
Een blik op de site van Tram2 zegt dat ook daar aan Valentijn is gedacht. Omringd met de nodige hartjes wordt daar een arrangement ‘ All you can eat’ aanbevolen. Het is tijd om op voorhand je keuze te maken. Ik kijk naar mijn kleindochter en hoe ze haar lippen tuit, nadenkend over haar keuze. Haar vriend Lex grinnikt en zegt: “Kies maar iets lekkers uit schat, opa betaalt”. Wat heeft Tram2 te bieden? De gerechtjes voor Valentijnsdag; keuze voor ieder, vlees vis en vega, er zijn zelfs glutenvrije mogelijkheden. In goed overleg keuzes gemaakt; heerlijk om de jongelui zo bezig te zien.

Herinneringen
Ik denk aan mijn eigen liefdesverhaal, aan de vrouw die mijn hart veroverde met haar guitige lach en haar passie voor eten. Ze is er niet meer, maar haar herinnering leeft voort in onze harten. We proosten op voorhand met onze glazen rode wijn, op de liefde en het leven. Wij delen de verhalen en lachen om oude herinneringen. Mijn kleindochter en haar vriend hebben nog zoveel avonturen voor zich liggen, zoveel momenten om te koesteren. Ik voel me bevoorrecht dat ik deel mag uitmaken van dit speciale moment.

Kaatje Knip

Uiteraard is Koningsdag de perfecte gelegenheid om een oranje tompouce te eten.
Struinen over rommelmarkten: Koningsdag in Dinkelland 20 feb, 14:00
Neem altijd contact op met de huisarts als je het bewustzijn hebt verloren na een val.
Veilig thuis: Creëren van een valvrije omgeving voor ouderen 20 feb, 11:37
Ook senioren zijn steeds vaker online op zoek naar nieuwe contacten. Dit brengt wel risico's met zich mee.
Senioren lopen groter risico op datingfraude: pas dus goed op! 19 feb, 13:36
Laat uw ogen regelmatig controleren, zeker wanneer u het idee hebt dat er iets mis is.
Praat met uw arts over oogklachten 18 feb, 13:33
Ria blikt terug op een rijk leven. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Ria van den Akker-Soest 100 jaar! 17 feb, 14:50
De Maas bij Cuijk.
Fietsen langs de Maas: één van de mooiste fietstochten van ons land 17 feb, 13:29
Schaken combineert sociale interactie met een spel dat steeds weer nieuwe vragen oproept en is daarom een goede manier om het brein actief te houden.
Fitte hersenen met geheugentraining 17 feb, 10:25
Jeroen Schopman.
Cursusaanbod bij de bibliotheek helpt iedereen digitaal meedoen! 16 feb, 16:23