Afbeelding

FC Twente incasseert 2-1 verlies bij SC Heerenveen

Algemeen

Het kan niet alle dagen feest zijn in het voetbal. Zo ook afgelopen zondag; waarbij FC Twente het uitduel tegen SC Heerenveen verloor. In het Abe Lenstra stadion wist de thuisploeg een nette 2-1 winst te boeken.

HEERENVEEN - FC Twente begon sterk aan het duel; al vroeg werden mooie kansen gecreëerd én afgemaakt: na een minuut zette Misidjan de 1-0 op het scorebord. Diverse goede kansen volgden, waarbij Twente duidelijk uit was op iets meer marge. Een tweede treffer bleef echter uit, hoewel er ook volgens de ploeg meer in had gezeten. Na een half uur wist Milan van Ewijk de Heerenveense gelijkmaker te scoren. Iets voor rust volgde de tweede goal voor de thuisploeg, met dank aan Pawel Bochniewicz.

FC Twente was gemotiveerd om in de tweede helft een gelijkmaker te scoren, maar ondanks diverse kansen werd de inzet niet beloond. “We hadden er meer van moeten maken”, aldus Ron Jans na afloop. “Het is ongelooflijk dat Heerenveen na de eerste helft met 2-1 voor staat. Ze hebben twee keer op doel geschoten. Eerst lag onze linkerkant open (1-1) en daarna namen ze een corner kort (2-1). Wij speelden echt hartstikke goed, het was een genot om naar te kijken.”

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 9 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25