Afbeelding

Hugomarkt in Denekamp

Algemeen

Komende dinsdag is de derde dinsdag van de bouwvak. In Denekamp heeft dit speciale betekenis: het is tijd voor de braderie! Dit jaar krijgt deze een nieuwe naam, de Hugomarkt.

DENEKAMP - Van 12.00 tot 18.00 uur staan er weer tientallen kraampjes in het dorp met uiteenlopende koopwaar. Er zijn ook enkele kramen specifiek met streekproducten; mis deze dus niet. Het Nicolaasplein is ook gezellig deze middag, met live muziek rondom de terrassen en een optreden van singer-songwriter Imke Toenink en de heren van knikkoor ‘ De Leuj Pin’n’. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen op de Hugomarkt, er zijn onder meer springkussens en men kan zich laten schminken. Het moet dus een leuke middag worden, waarbij iedereen uiteraard hoopt op mooi weer.

Dit is ook een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij de diverse andere interessante plekjes in Denekamp. Zo zijn de Sint Nicoiaaskerk en Protestantse Kerk specifiek open voor bezichtiging. In museum Huize Keizer kan ieder kwartier gekeken worden naar beeldmaterialen van verhalenverteller Hugo van den Denekamp.

Afbeelding
Gezellig even op de koffie 17 uur geleden
Afbeelding
Overijssel groener met nieuwe bomen 18 uur geleden
Afbeelding
Concert Denekamps Mannenkoor 2 dec., 14:33
Afbeelding
Vergadering over windbeleid verplaatst 1 dec., 14:25
Afbeelding
Uitdaging voor het Waterschap Vechstromen 1 dec., 14:14
Afbeelding
Gezellig klassiek diner dansant bij Bistro Tram 2 in Rossum gehouden 1 dec., 13:55
Afbeelding
Hulp nodig bij energiebesparing? 1 dec., 13:49
Afbeelding
Aandacht voor geweld tegen meisjes en vrouwen blijft nodig 1 dec., 11:42