Afbeelding

Hugomarkt in Denekamp

Algemeen

Komende dinsdag is de derde dinsdag van de bouwvak. In Denekamp heeft dit speciale betekenis: het is tijd voor de braderie! Dit jaar krijgt deze een nieuwe naam, de Hugomarkt.

DENEKAMP - Van 12.00 tot 18.00 uur staan er weer tientallen kraampjes in het dorp met uiteenlopende koopwaar. Er zijn ook enkele kramen specifiek met streekproducten; mis deze dus niet. Het Nicolaasplein is ook gezellig deze middag, met live muziek rondom de terrassen en een optreden van singer-songwriter Imke Toenink en de heren van knikkoor ‘ De Leuj Pin’n’. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen op de Hugomarkt, er zijn onder meer springkussens en men kan zich laten schminken. Het moet dus een leuke middag worden, waarbij iedereen uiteraard hoopt op mooi weer.

Dit is ook een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij de diverse andere interessante plekjes in Denekamp. Zo zijn de Sint Nicoiaaskerk en Protestantse Kerk specifiek open voor bezichtiging. In museum Huize Keizer kan ieder kwartier gekeken worden naar beeldmaterialen van verhalenverteller Hugo van den Denekamp.

!
Afbeelding
Vele handen maken licht werk bij trots FC Twente 12 uur geleden
Afbeelding
Kunstenaarscollectief exposeert in stadstheater De Bond 24 sep, 11:43
Afbeelding
“Observe the Moon Night” in sterrenwacht Cosmos 24 sep, 10:24
Afbeelding
Pianofestival bezoekt de Stiftskerk in Het Stift met bekende pianisten 23 sep, 15:23
Afbeelding
Gemeenten bezig met voorbereiding woonbeurs 23 sep, 14:46
Afbeelding
Ervaar het OV in Denekamp 23 sep, 14:22
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29