Mooie natuur en plezier in het fietsen staan voorop in deze marathon.
Mooie natuur en plezier in het fietsen staan voorop in deze marathon.

Grensland Marathon terug op zondag 4 september

Algemeen

Door corona kon de KOBRA Grensland Marathon twee jaar lang niet doorgaan. Maar zondag 4 september is het weer zover, met een nieuwe start locatie bij restaurant ’t Oale Roadhoes Tubbergen.

TUBBERGEN - Voor ATB-ers die ultiem aan de bak willen, grenshoppen in een van de mooiste en meest onderschatte gebieden in het oosten van Nederland, Twente! De deelnemers kunnen kiezen uit 35 – 50 – 75 en 100 km. De inschrijving is zondagochtend ter plekke of vooraf online.

De route gaat dit jaar over Nederlands-Duits grensgebied en bestaat uit onverharde paden, met donkere bossen, heidevelden, rulle zandwegen, strakke single tracks en vooral hoogte meters en beklimmingen te midden van natuurgebieden het Springendal, Tutenberg, Galgenberg en de Lönsberg. De routes zijn volledig bepijld en beschikbaar via GPX, bestanden via Fietssport downloaden.

De organisatie heeft bewust gekozen voor een formule waarbij het recreatieve element voorop staat. Iedereen van jong tot oud kan mee doen en de routes op eigen tempo fietsen. Onderweg zijn er de nodige pauze plaatsen ingericht. Na afloop kunnen alle deelnemers bij restaurant ‘t Oale Roadhoes een overheerlijk bord pasta nuttigen. Tevens kan hier de fiets worden afgespoten. De massastart is om 08.30 uur. Pastor Pikkemaat zegent de deelnemers voor een behouden rit. Kijk voor meer informatie over deze tocht op: www.grenslandmarathon.nlwww.fietssport.nl 

!
Afbeelding
Vele handen maken licht werk bij trots FC Twente 12 uur geleden
Afbeelding
Kunstenaarscollectief exposeert in stadstheater De Bond 24 sep, 11:43
Afbeelding
“Observe the Moon Night” in sterrenwacht Cosmos 24 sep, 10:24
Afbeelding
Pianofestival bezoekt de Stiftskerk in Het Stift met bekende pianisten 23 sep, 15:23
Afbeelding
Gemeenten bezig met voorbereiding woonbeurs 23 sep, 14:46
Afbeelding
Ervaar het OV in Denekamp 23 sep, 14:22
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29