Mooie natuur en plezier in het fietsen staan voorop in deze marathon.
Mooie natuur en plezier in het fietsen staan voorop in deze marathon.

Grensland Marathon terug op zondag 4 september

Algemeen

Door corona kon de KOBRA Grensland Marathon twee jaar lang niet doorgaan. Maar zondag 4 september is het weer zover, met een nieuwe start locatie bij restaurant ’t Oale Roadhoes Tubbergen.

TUBBERGEN - Voor ATB-ers die ultiem aan de bak willen, grenshoppen in een van de mooiste en meest onderschatte gebieden in het oosten van Nederland, Twente! De deelnemers kunnen kiezen uit 35 – 50 – 75 en 100 km. De inschrijving is zondagochtend ter plekke of vooraf online.

De route gaat dit jaar over Nederlands-Duits grensgebied en bestaat uit onverharde paden, met donkere bossen, heidevelden, rulle zandwegen, strakke single tracks en vooral hoogte meters en beklimmingen te midden van natuurgebieden het Springendal, Tutenberg, Galgenberg en de Lönsberg. De routes zijn volledig bepijld en beschikbaar via GPX, bestanden via Fietssport downloaden.

De organisatie heeft bewust gekozen voor een formule waarbij het recreatieve element voorop staat. Iedereen van jong tot oud kan mee doen en de routes op eigen tempo fietsen. Onderweg zijn er de nodige pauze plaatsen ingericht. Na afloop kunnen alle deelnemers bij restaurant ‘t Oale Roadhoes een overheerlijk bord pasta nuttigen. Tevens kan hier de fiets worden afgespoten. De massastart is om 08.30 uur. Pastor Pikkemaat zegent de deelnemers voor een behouden rit. Kijk voor meer informatie over deze tocht op: www.grenslandmarathon.nlwww.fietssport.nl 

Afbeelding
Gezellig even op de koffie 17 uur geleden
Afbeelding
Overijssel groener met nieuwe bomen 18 uur geleden
Afbeelding
Concert Denekamps Mannenkoor 2 dec., 14:33
Afbeelding
Vergadering over windbeleid verplaatst 1 dec., 14:25
Afbeelding
Uitdaging voor het Waterschap Vechstromen 1 dec., 14:14
Afbeelding
Gezellig klassiek diner dansant bij Bistro Tram 2 in Rossum gehouden 1 dec., 13:55
Afbeelding
Hulp nodig bij energiebesparing? 1 dec., 13:49
Afbeelding
Aandacht voor geweld tegen meisjes en vrouwen blijft nodig 1 dec., 11:42