Met live muziek van nationale acts, feestbands, DJ's én een zotte zondag is het geen moment saai op de Ganzenmarkt!
Met live muziek van nationale acts, feestbands, DJ's én een zotte zondag is het geen moment saai op de Ganzenmarkt!

Nieuw op de Boeskool: Summer in the City op de Ganzenmarkt

Algemeen

De Boeskool is Lös is al sinds de beginjaren bekend als één van de grootste, gratis toegankelijke festivals van ons land. Ook dit jaar is vrijwel alles gratis te bezoeken - met als enige uitzondering het nieuwe evenement Summer in the City.

OLDENZAAL - Onder deze noemer wordt de Ganzenmarkt dit jaar vier dagen omgetoverd tot een muziekparadijs met lokale en landelijke acts en DJ’s. Vier avonden lang, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, zijn er muzikale toppers te gast. Het evenement ontstaat als samenvoeging van eerdere losse onderdelen van de horeca, namelijk de Mallorca Party, Beach Party en Beachgames. Door dit samen te voegen is er een mooie schaalvergroting mogelijk aldus de organisatoren Bart Ikink, Bas de Leeuw, Maarten Ensink en Frans Bult. Vorig jaar werd dit al in een aangepaste proefversie gehouden onder de noemer ‘Summer in the Zittie’, waarbij een terras met duizend zitplaatsen geplaatst werd met dagelijks ander entertainment.

Elke avond krijgt zijn eigen thema. Op donderdag is dit: ‘Twents met een Zachte G’. Van 20.00 tot 24.00 uur zijn er vijf acts te zien. Dit zijn Raymon Hermans, Zanger Kafka (één van de populairste Nederlandse feestacts) Vinzzent, Martin Ankone, Maikel ten Voorde en Tom Linders. Kaarten: 12,50 euro.

Vrijdag is het thema: ‘Oldenzaals carnaval op Mallorca’, met van 20.00 tot 01.00 uur optredens van Rob Toonen, bekend van onder meer The Creepshow op Slam FM, Jan Biggel - wereldberoemd in het Brabantse Liempde met zijn echte klompensound - en de Bende van Ellende. Kortom, gezelligheid verzekerd. Kaarten: 12,50 euro.

Zaterdag is van 20.00 tot 01.00 uur de ‘Beachparty’. DJ’s La Fuente en Trobi brengen het publiek helemaal in de stemming voor een onvergetelijke avond. Kaarten: 15 euro.

Zondag is de afsluitende ‘Verruckte Sonntag’, die gezellig vroeg begint: van 12.00 tot 20.00 uur. Kom voor de brunch en het bier, blijf voor de gezellige muziek! Feestband Falsch Und Verruckt brengt je in de gezellige Duitse sferen, compleet met de lederhosen en een wervelwind aan energie. DJ Jeronimo is actief in onder meer Oostenrijk om daar de boel op de kop te zetten! Kaarten: 10 euro.

Er is ook een Passe Partout te koop voor de donderdag, vrijdag en zaterdag á 35 euro. Zondag alleen losse verkoop. Kijk voor kaartverkoop op de website: https://www.ticketkantoor.nl/shop/SITC 

!
Afbeelding
Vele handen maken licht werk bij trots FC Twente 10 uur geleden
Afbeelding
Kunstenaarscollectief exposeert in stadstheater De Bond 24 sep, 11:43
Afbeelding
“Observe the Moon Night” in sterrenwacht Cosmos 24 sep, 10:24
Afbeelding
Pianofestival bezoekt de Stiftskerk in Het Stift met bekende pianisten 23 sep, 15:23
Afbeelding
Gemeenten bezig met voorbereiding woonbeurs 23 sep, 14:46
Afbeelding
Ervaar het OV in Denekamp 23 sep, 14:22
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29