Beachvolleybal en beachtennis brengen het echte vakantie- en strandgevoel naar Oldenzaal.
Beachvolleybal en beachtennis brengen het echte vakantie- en strandgevoel naar Oldenzaal.

Weer zweten op de Boeskool met Beachgames en Hockey Experience

Algemeen

Voor de bezoekers die rustig willen genieten van de Boeskool is Lös is er voldoende te beleven: de rommelmarkt, kunstmarkt, de muziek of het culinaire deel. Maar ook de sportieve Boesool-bezoeker hoeft zich geen moment te vervelen dit jaar! 

OLDENZAAL - Naar goed gebruik keren ook de Boeskool Beachgames weer terug; dit jaar met een iets ander programma, een andere locatie én andere organisatie. Van woensdag tot en met zaterdag wordt het Plechelmusplein weer geheel omgetoverd tot een zandstrand. Hoewel je de zee er zelf bij moet bedenken, waan je je met een lekkere cocktail al snel op Ibiza of een ander zandstrand, zeker gezien de gezelligheid.

Op de woensdag komt de recreatieklasse 3 en 4 in actie; dit zijn volleyballers zonder ervaring. Er zal gespeeld worden in twee divisies; heren (en mix) en dames. Telkens 4 tegen 4. De wedstrijden worden gehouden van 17.00 tot circa 21.15 uur. Op donderdag speelt recreatieklasse 1 en 2, wederom met dezelfde divisie-opzet en speeltijden.

Vrijdag is het nieuwe onderdeel van de Beachgames, namelijk The Noaber Games! Dit is een gezellig familie- en straatvolleybal, waarbij jong, oud, dames en gemengde teams spelen met hun eigen straat of familie. Kortom, het draait écht alleen om de gezelligheid, niet om de punten. Deze wedstrijden duren van 17.00 tot 21.15 uur.

Zaterdag nemen de Beachtennissers het zandstrand over; van 12.00 tot 17.00 uur zijn er wedstrijden in de top- en recreatieklasse, zowel voor heren, dames als mix. Kijk ook op: www.boeskoolbeachgames.nl

Vrijdag en zaterdag is er ook de Urban Hockey Experience op het Plechelmusplein; een hagelnieuw onderdeel! Beide dagen van 09.30 tot 19.00 uur. Iedereen is welkom, ook zonder hockey-ervaring. De nadruk ligt op het spektakel en de fun-factor. Zo kan men meedoen aan leuke battles in panna-kooien, urban tricks & challenges, een heus behendigheidsparcours met autobanden en de Funkey zone met knotshockey in de pannakooi.

Voor de jeugd die houdt van voetbal is op het Bisschopsplein van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur de FC Twente Kidsclub te vinden. Hier kunnen kinderen lid worden van deze jonge supportersclub, maar ook meedoen met het spel ‘doel schieten’. Voor iedereen die deelneemt ligt er een kleine verrassing klaar. Ga jij de uitdaging ook aan?...

!
Afbeelding
Vele handen maken licht werk bij trots FC Twente 11 uur geleden
Afbeelding
Kunstenaarscollectief exposeert in stadstheater De Bond 24 sep, 11:43
Afbeelding
“Observe the Moon Night” in sterrenwacht Cosmos 24 sep, 10:24
Afbeelding
Pianofestival bezoekt de Stiftskerk in Het Stift met bekende pianisten 23 sep, 15:23
Afbeelding
Gemeenten bezig met voorbereiding woonbeurs 23 sep, 14:46
Afbeelding
Ervaar het OV in Denekamp 23 sep, 14:22
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29