De kinderattracties zijn altijd een leuke publiekstrekker. Zwieren, zwaaien, klimmen en smikkelen!
De kinderattracties zijn altijd een leuke publiekstrekker. Zwieren, zwaaien, klimmen en smikkelen! Foto: Shutterstock

Boeskool is Lös vermaakt ook de jongste bezoekers weer dit jaar

Algemeen

Boeskool is Lós is al 50 jaar een zomerfeest voor de hele familie. Ook de jongste bezoekers hoeven zich dit jaar uiteraard niet te vervelen. Er is op alle dagen van de Boeskool wel iets leuks te doen of te beleven.

OLDENZAAL - Het middelpunt van de kinderactiviteiten is altijd het Kinderdorp voor de kleine Boeskooltjes onder ons. Jaarlijks is dit onderdeel een schot in de roos. Het Kinderdorp is van woensdag tot en met zaterdag, met doordeweeks van 10.30 tot 20.00 uur, zaterdag sluit dit om 17.00 uur. Klimmen, klauteren, zwieren en zwaaien is weer naar hartelust mogelijk. Er worden namelijk weer springkastelen, een stormbaan, klimpiramides en de nodige kleine attracties opgezet. Er zijn ook weer enkele leuke eetkraampjes met onder meer poffertjes, schaafijs en andere versnaperingen. Want: van al dat spelen krijg je lekkere trek!

Op het plein aan de Deurningerstraat is donderdag en zaterdag Meneer Beer aanwezig, een daverende kindershow met volledig live gezongen muziek. Donderdag is van 12.30 tot 16.30 uur de Meneer Beer show en kinderdisco. Meneer Beer is vaker te zien op de Boeskool; kinderen krijgen de gelegenheid voor een leuke meet and greet, op de foto met Meneer Beer en natuurlijk lekker dansen tijdens de kinder disco!

Zaterdag is Meneer Beer wederom te gast voor een daverende, super interactieve show die start om 12.30 uur. Samen gaan de kinderen liedjes zingen over hun lievelingsdieren, over wat ze het lekkerst vinden om te eten en er worden leuke dansjes gedaan. De show valt altijd goed in de smaak bij de kinderen. Zangeres Merel verzorgt het leuke repertoire. Hierna volgt een korte meet and greet, afgesloten met de kinderdisco. Dit programma duurt tot 16.30 uur.

De traditionele kindermarkt is op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in de Kortestraat en Deurningerstraat. Leuk om wat te verkopen, maar zéker net zo leuk om te struinen voor leuke koopjes.

Voor het hele gezin zijn er weer leuke dansshows die gehouden worden op de Ganzenmarkt. Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn deze te bezoeken van 12.30 tot 18.00 uur. LEZ studio geeft weer prachtige optredens voor jong en oud. Met zang en dans, maar ook theater en musical. Alles komt aan bod.

!
Afbeelding
Vele handen maken licht werk bij trots FC Twente 12 uur geleden
Afbeelding
Kunstenaarscollectief exposeert in stadstheater De Bond 24 sep, 11:43
Afbeelding
“Observe the Moon Night” in sterrenwacht Cosmos 24 sep, 10:24
Afbeelding
Pianofestival bezoekt de Stiftskerk in Het Stift met bekende pianisten 23 sep, 15:23
Afbeelding
Gemeenten bezig met voorbereiding woonbeurs 23 sep, 14:46
Afbeelding
Ervaar het OV in Denekamp 23 sep, 14:22
Afbeelding
GGD Twente voert weer een groot onderzoek uit 23 sep, 13:50
Afbeelding
Rabobank geeft de clubs een steuntje in de rug 23 sep, 13:29