Foto: Erve Hofman

Siepelmarkt keert eindelijk terug

De jaarlijkse Siepelmarkten in Ootmarsum zijn weer terug! Donderdag werd de eerste van drie markten weer gehouden. De organisatie is blij dat deze traditie eindelijk weer in ere hersteld kan worden.

OOTMARSUM - De afgelopen twee jaar konden de Siepelmarkten niet gehouden worden als gevolg van de coronamaatregelen. De organisatie wil er niet te veel aan denken; ze kijken liever vooruit naar de markten die nog in de toekomst liggen. Dit jaar is de 51-ste editie, met de resterende twee markten op volgende week donderdag 4 augustus en de laatste op donderdag 11 augustus. Telkens van 10.00 tot 18.00 uur op het Kerkplein. 

Er zijn weer kooplui uit de hele regio aanwezig om leuke waren aan te bieden. Daarnaast is er volop entertainment met muziek, humor en uiteraard de diverse demonstraties van ambachten. Omdat de Siepelmarkten in het stadshart van Ootmarsum gehouden worden, worden mensen verzocht om aan de rand van de stad te parkeren. Wie met de fiets komt dient deze te parkeren bij de aangewezen stallingen aan het Gerard Hulsinkplein, op de hoek van de Marktstraat en Oostwal.

Meer berichten