<p>Jeu de Boules is voor iedereen een heel toegankelijke sport. Jong &eacute;n oud kan deze beoefenen. Kom het ook eens proberen in Albergen.</p>

Jeu de Boules is voor iedereen een heel toegankelijke sport. Jong én oud kan deze beoefenen. Kom het ook eens proberen in Albergen.

Probeer Jeu de Boules bij het Cultuurhoes Albergen

Jeu de Boules is een leuke, laagdrempelige sport die voor jong en oud goed toegankelijk is. Ook in Albergen is een actieve groep te vinden.

ALBERGEN - In het voorjaar van 2021 ging er een Jeu de Boules groep van start bij het Cultuurhoes. In de tuin van deze multifunctionele voorziening werd een mooie baan aangelegd. De groep speelt in principe elke donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, in de periode van april tot en met oktober. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jan Roosendaal (06-13312514) of Andre Vleerbos (06-81192814).

Jeu de Boules is bij uitstek geschikt voor de wat oudere doelgroep, aangezien het één van de minder inspannende sporten is die zelfs met wat lichamelijke klachten nog goed te beoefenen is. Een andere variant die mensen wellicht kennen in deze context is het koersbal wat men binnen speelt.

Deze geschiktheid heeft er echter wel voor gezorgd dat het Jeu de Boules een wat... oubollig imago kreeg. Toch is het ook zeker voor jongere mensen een mooi, tactisch spel wat veel voldoening geeft. Probeer het ook eens, al dan niet bij de Albergse groep. Iedereen is welkom!

Meer berichten