Afbeelding

Samenwerking voor Stiftfestival

Algemeen

Het Stiftfestifal spreidt de vleugels dit jaar nog verder uit. Door samenwerking met het Wilminktheater en Muziekcentrum in Enschede worden ook daar dit jaar concerten gehouden.

WEERSELO - Het Stiftfestival dankt zijn naam aan het beschermde dorpsgezicht in Weerselo. Dit jaar is de 18e editie. Inmiddels worden de optredens niet meer alleen hier gehouden, maar juist ook op andere, bijzondere locaties. Zo is het openingsconcert op zaterdag 20 augustus op Landgoed Twickel. Ook de Oude Blasiuskerk in Delden, Cosmos Sterrenwacht in Lattrop, Landgoed Singraven in Denekamp en andere toplocaties doen mee. In Enschede worden optredens gehouden in het Wilminktheater, Muziekcentrum en de Kleine Willem. Deze worden dan gehouden op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus. Ga voor kaartverkoop voor de concerten van het Stiftfestival in het Wilminktheater, Muziekcentrum en De Kleine Willem naar de website www.wilminktheater.nl 

Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54