Joop Jansen, adjunct-directeur Roosdom Tijhuis, (links) ontvangt de autosleutels van Henk Wessels, verkoopadviseur bedrijfswagens Baan Twente.
Joop Jansen, adjunct-directeur Roosdom Tijhuis, (links) ontvangt de autosleutels van Henk Wessels, verkoopadviseur bedrijfswagens Baan Twente.

Baan Twente levert mobiele verduurzaming

Algemeen

Baan Twente had onlangs de eer om de eerste elektrische en tevens eerste Mercedes-Benz bedrijfswagens te mogen leveren aan Roosdom Tijhuis uit Rijssen. Het gaat om twee Mercedes-Benz eVito’s.

TWENTE - Joop Jansen, adjunct-directeur bij Roosdom Tijhuis, vertelt: ”Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer uit Rijssen. We ontwikkelen en bouwen duurzame woningen waar onze klanten, of de eindgebruikers, met veel plezier wonen. Dit doen wij voor professionele opdrachtgevers als beleggers en woningcorporaties op het gebied van zorgvastgoed-, nieuwbouw- en renovatieprojecten.”

De 100% elektrische eVito
De geavanceerde eVito voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent met zijn uiterst rendabele elektromotoren tot maar liefst 150 kW (204 pk). De eVito heeft een actieradius tot 360 km (WLTP gecombineerd).

Duurzame mobiliteit
Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Baan Twente staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Mercedes-Benz. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar elektrische auto’s en auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen”, aldus Henk Wessels. verkoopadviseur bedrijfswagens Baan Twente.

Officieel Erkend Duurzaam
Baan Twente is sinds september 2016 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen zijn doorgevoerd.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 4 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37