<p>De vrolijke, grote olifant met Noek&#39;s ontwerp staat voor de Tourist Info in Ootmarsum.</p>

De vrolijke, grote olifant met Noek's ontwerp staat voor de Tourist Info in Ootmarsum.

Mini-olifant voor winnares Noek Oude Ophuis

Noek Oude Ophuis uit Beuningen ontving donderdag een replica-olifant, uitgevoerd naar eigen ontwerp. Noek deed mee aan de eerder gehouden Elephant Parade ontwerpwedstrijd. 

OOTMARSUM - Vorig jaar werd de Elephant Parade gehouden in Noordoost-Twente, waarbij groot formaat beschilderde olifanten te zien waren in Dinkelland, Tubbergen, Oldenzaal en Losser. De 70 bont gekleurde olifanten zijn onderdeel van een reizende expositie. Noek Oude Ophuis deed, net als zo’n 1.500 andere leerlingen uit heel Noordoost-Twente, mee met een ontwerpwedstrijd voor de lokale basisscholen. De jury koos uiteindelijk voor haar ontwerp.

De naam die haar olifant heeft meegekregen is Lucky. Beschilderd met een leuk bladermotief; een vrolijke verschijning die zeker gezien mag worden! Haar olifant werd ook in groot formaat gemaakt, die nu tot eind september te zien is voor de deur van de VVV Ootmarsum. Daarna reist de olifant mee naar andere Elephant Parades in de wereld. Noek ontving donderdag een kleine replica van haar olifant, uit handen van mevrouw Jos Bosch, voorzitter van de VVV Ootmarsum-Dinkelland. Dit in aanwezigheid van familie, vrienden en vriendinnen.

Meer berichten