Afbeelding

Al plaats gemaakt in de kast? Het is weer SALE!

Algemeen

Shoppen voor nieuwe kleding is altijd leuk. Wanneer er ook nog eens overal groot ‘SALE’ op staat, is de verleiding echt niet meer te weerstaan. Met een gelijk budget, nog meer kunnen kopen! 

Heb je dus nog een leuke outfit nodig voor deze zomer of ben je nog op zoek naar wat shirtjes, broeken of bijvoorbeeld rokjes voor de geplande vakantie? Dan is nu de tijd om in te slaan bij Sans-online. Kortingen lopen inmiddels op tot 40 procent en je hebt het snel in huis. Meestal al de dag nadat je besteld hebt. 

Wacht zeker niet te lang met bestellen tijdens de uitverkoop. Kortingen lopen gedurende de sale vaak op, maar de keuze wordt minder. Loop niet het risico dat je misgrijpt en dat net dat ene T-shirt dat je graag wilt niet meer in jouw maat of de gewenste kleur verkrijgbaar is.

Sans-online heeft zowel een deel van de mannen- als van de damescollectie in de uitverkoop. Iedere vrouw kan zich van top tot teen in het nieuw steken met kleding van onder meer Mango, Garcia, Vero Moda, Only of Superdry. Ook accessoires als riemen, tassen en sjaaltjes zijn nu veel voordeliger. Mannen slagen zeker ook nu kleding van de merken PME Legend, Tom Tailor, Lerros en bijvoorbeeld State of Art zijn afgeprijsd.

Uitverkoop betekent overigens niet dat je alleen maar voordelig kunt slagen. Het betekent ook dat er weer plaats gemaakt wordt voor nieuwe items. De herfst/wintercollectie laat nog even op zich wachten, maar Sans maakt met de sale wel ruimte voor nog meer kleding voor de zomer. Blijf dus vooral de website in de gaten houden als je niet direct slaagt bij de sale. Er komt nog meer aan!

Afbeelding
EHBO Rossum eert jubilarissen 9 uur geleden
Afbeelding
Uitgifte bedrijfskavels op industrieterrein De Mors 10 uur geleden
Afbeelding
Twente in mediterrane sferen op het Stiftfestival in augustus 10 uur geleden
Afbeelding
Maak figuren van klei en leer er alles over bij Watermolen Frans 11 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van De Inloop in MFA Terra Nova 11 uur geleden
Afbeelding
Bruggenbouwer lokale cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
Bezoek het Huis Singraven op de Dag van het Kasteel 26 mei, 15:16
Afbeelding
Gemeenten waarschuwen weer voor acquisitiefraude 26 mei, 14:15