Afbeelding

Al plaats gemaakt in de kast? Het is weer SALE!

Algemeen

Shoppen voor nieuwe kleding is altijd leuk. Wanneer er ook nog eens overal groot ‘SALE’ op staat, is de verleiding echt niet meer te weerstaan. Met een gelijk budget, nog meer kunnen kopen! 

Heb je dus nog een leuke outfit nodig voor deze zomer of ben je nog op zoek naar wat shirtjes, broeken of bijvoorbeeld rokjes voor de geplande vakantie? Dan is nu de tijd om in te slaan bij Sans-online. Kortingen lopen inmiddels op tot 40 procent en je hebt het snel in huis. Meestal al de dag nadat je besteld hebt. 

Wacht zeker niet te lang met bestellen tijdens de uitverkoop. Kortingen lopen gedurende de sale vaak op, maar de keuze wordt minder. Loop niet het risico dat je misgrijpt en dat net dat ene T-shirt dat je graag wilt niet meer in jouw maat of de gewenste kleur verkrijgbaar is.

Sans-online heeft zowel een deel van de mannen- als van de damescollectie in de uitverkoop. Iedere vrouw kan zich van top tot teen in het nieuw steken met kleding van onder meer Mango, Garcia, Vero Moda, Only of Superdry. Ook accessoires als riemen, tassen en sjaaltjes zijn nu veel voordeliger. Mannen slagen zeker ook nu kleding van de merken PME Legend, Tom Tailor, Lerros en bijvoorbeeld State of Art zijn afgeprijsd.

Uitverkoop betekent overigens niet dat je alleen maar voordelig kunt slagen. Het betekent ook dat er weer plaats gemaakt wordt voor nieuwe items. De herfst/wintercollectie laat nog even op zich wachten, maar Sans maakt met de sale wel ruimte voor nog meer kleding voor de zomer. Blijf dus vooral de website in de gaten houden als je niet direct slaagt bij de sale. Er komt nog meer aan!

Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 9 uur geleden
De kampioenstitel was een mooie afsluiter voor het elftal.
SDC '12's JO13-1 is kampioen! 10 uur geleden
Afbeelding
Zwembad de Kuiperberg op zondag 28 april weer open 10 uur geleden
Afbeelding
Eerste dameselftal SDC '12 viert kampioenschap 10 uur geleden
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 10 uur geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 11 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 11 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 12 uur geleden