Afbeelding

Stadiontours De Grolsch Veste in de zomervakantie

Algemeen

ENSCHEDE - Altijd al eens de binnenkant van De Grolsch Veste willen bekijken en op unieke plekken als de FC Twente kleedkamer, spelerstunnel en andere plekken willen komen? FC Twente biedt in de zomervakantie weer inlooptours aan in de Grolsch Veste.

Rondleidingen zijn mogelijk in een groep van één tot tien personen. De tour duurt ongeveer anderhalf uur en wordt verzorgd door een ervaren rondleider. Na de ontvangst met koffie/thee of ranja is de tour door de Veste, afgesloten met een bezoek aan het FC Twente Museum op eigen gelegenheid, binnen de openingstijden van de Fanstore. Men kan deelnemen op de volgende dinsdagen: 12, 19 en 26 juli, 2, 9 en 16 augustus. Telkens om 11.00 uur. De prijs van een inlooptour bedraagt 8 euro per persoon (kinderen t/m 4 jaar gratis). Kidsclub en Young Reds betalen 5 euro. Een stadiontour is te boeken via fctwente.nl/inlooptours. Maak gebruik van deze mooie kans!

Mocht u met minimaal 10 personen zijn, dan is het mogelijk om op iedere gewenste werkdag een groepsarrangement te boeken, met uitzondering van de wedstrijddagen.

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34