<p>Diverse muziekverenigingen zijn van de partij op de jaarlijkse Sfeermarkt in Vasse.</p>

Diverse muziekverenigingen zijn van de partij op de jaarlijkse Sfeermarkt in Vasse.

Zomers genieten op de mooie Sfeermarkt in Vasse op 3 juli

Vasse staat op zondag 3 juli weer in het teken van de jaarlijkse Sfeermarkt. Het belooft een gezellige dag te worden in de kern, met wederom vermaak voor jong en oud.

VASSE - Bij de Sfeermarkt staat, het zal je niet verbazen, de sfeer centraal. Met een kleinschalige, dorpse sfeer. Gemoedelijk en divers. Het gratis toegankelijke evenement start vanaf 12.00 uur rondom de kerk van Vasse. Er worden dan weer allerlei gevarieerde activiteiten en acties georganiseerd.

Na de geslaagde markten van de afgelopen jaren die druk bezocht werden vanuit de gehele regio zijn er ook dit jaar weer een aantal nieuwe activiteiten tijdens de sfeermarkt. Er zijn verschillende demonstraties, een gevarieerd aanbod van kraampjes en muziekoptredens. Het programma op en rondom het podium in grote lijnen als volgt uit:

Voor de jongste Vassenaren is er traditioneel weer de kinderrommelmarkt. In de kerk zullen diverse exposities gepresenteerd verzorgd door een aantal regionale artistieke kunstenaars, zeer zeker de moeite waard om te bekijken.

Diverse zeer gevarieerde muziekoptredens zijn gedurende de gehele middag te zien op het podium in Vasse. De muziekvereniging St. Cecilia Vasse zal een optreden verzorgen. Verder zal het duo H & A weer van de partij zijn, na de succesvolle optredens van vorige jaren zullen zij ook deze middag weer een gevarieerd repertoire brengen van vrolijke luisterliedjes en gezellige schlagers en evergreens van toen. De zanggroep Sweet Surrender zal een optreden verzorgen met een gevarieerd zomers repertoire. Het shantykoor de Schuytenvaerders uit Tubbergen zal een paar keer het podium betreden met diverse leuke bekende luisterliedjes en gezellige meezingers.

Er zijn verschillende sport- en spelelementen tijdens de sfeermarkt, zo zal er een spectaculair Jeugd Panna Voetbaltoernooi gehouden worden. En natuurlijk is er een zeer gevarieerd aanbod van kraampjes en standhouders. Accent FM zal de gehele dag vanaf de sfeermarkt een uitzending verzorgen. Ook de inwendige mens wordt zeer zeker niet vergeten, er zal een rijkelijk aanbod aanwezig zijn waarbij zich verschillende bedrijven en verenigingen van in en om Vasse zullen presenteren. Er zal een gezellig sfeervol terras ingericht worden. Kortom een zeer gevarieerd programma zondag 3 juli in Vasse, voor elk wat wils en volop vermaak voor jong en oud. Voor info en verder informatie kijk op www.sfeermarktvasse.nl 

Meer berichten