ALBO Open viert het 5-jarig jubileum

Deze zomer staat Albergen weer volop in het teken van het tennis. De Tennis Vereniging Albergen maakt er zelfs een dubbel feestje van. De club zelf bestaat namelijk 40 jaar, maar ook is er de vijfde editie van het ALBO Open.

ALBERGEN - Voor de Albergse tennisvereniging is het een uitgesteld feest. De club bestaat eigenlijk al 42 jaar, maar door de pandemie kon dit uiteraard niet passend gevierd worden. Zij houden een leuke feestavond als onderdeel van het ALBO Open. Dit zal gehouden worden van 27 juni tot en met 10 juli

“Een toernooi waar we ontzettend trots op zijn en wat elk jaar binnen no-time is volgeboekt. Ook dit jubileumjaar stroomden de aanmeldingen binnen en kunnen we met trots vertellen dat het toernooi wederom volgeboekt is.”, aldus de tennisvereniging. De inschrijvingen gingen zo hard, dat men al eerder dan gepland de inschrijving moest sluiten. 

Tijdens het ALBO Open wordt er gespeeld in het herendubbelspel, damesdubbelspel en gemengd dubbelspel. Het toernooi bestaat met name uit de categorie 5 tot en met 9. In de tweede week van het toernooi, vanaf 4 juli, wordt er in ook in de categorie 2 tot en met 4 gespeeld. Echte knallers van wedstrijden dus, waarbij we enkele regionale topspelers mogen ontvangen. Alle finales worden gespeeld op zondag 10 juli. Voor het volledige programma kan men kijken op de toernooipagina.

Op zaterdag 9 juli wordt er een grandioze feestavond georganiseerd. De Tennisvereniging heeft namelijk twee feestjes te vieren: het 40-jarig bestaan van de tennisvereniging én het 5-jarige jubileum van het ALBO Open. Zaterdagavond zal één van de beste DJ’s uit de regio, DJ Othmar, ons voorzien van geweldige plaatjes. Als klap op de vuurpijl zal er een liveoptreden zijn van zanger Jermaine Stuiver. Een volkszanger met eigen muziek, maar hij zingt ook zeker de bekendste Hollandse meezingers. “Vanzelfsprekend zijn we heel dankbaar dat ALBO Deuren ook dit jaar weer onze hoofdsponsor is van ons open toernooi. Op bijgaande foto zie je Ralf Lesscher, Arie te Riet en Nicole Jansen van ALBO Deuren. Daarnaast zijn Maureen Keemers en Ellen Koopmans te zien op de foto alsmede organisatoren van het ALBO Open.” Kijk ook op: www.tv-albergen.nl 

Meer berichten