<p>Camping aan het Twentepad is donderdagavond het pauzepunt van de Wandel3daagse.</p>

Camping aan het Twentepad is donderdagavond het pauzepunt van de Wandel3daagse.

Zevende Wandel3daagse in Manderveen op 5-7 juli

De werkgroep ‘Mijn Manderveen 2030, recreatie’ organiseert dit jaar voor de zevende keer een wandel3daagse. Zij hopen uiteraard weer veel wandelaars te mogen verwelkomen.

MANDERVEEN - Dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 juli kan er tussen 17.00 en 19.00 uur gestart worden bij het Kulturhus van Manderveen aan de Manderveenseweg 70. Er kan gekozen worden tussen de afstanden 2.5 km (buggy/rolstoel toegankelijk), 5 km of 10 km. Er is dus voor zowel de beginnende als geoefende loper een passende afstand te vinden. Uiteraard hoopt men weer op veel deelname én uitstekend weer.

Per wandeling vragen ze een kleine bijdrage van 2 euro per route, per persoon. Dit is inclusief een traktatie van de lokale groente- en fruit boeren en op donderdagavond een traktatie tijdens de wandeling bij pauze punt ‘Camping aan het Twentepad’. Voor de deelnemende kinderen is er een wandelcertificaat en een medaille. Het wandelcertificaat is tevens een kortingsbon voor bij het houtdorp op 17 juli. “We hopen op een enthousiaste groep deelnemers waaraan we de prachtige omgeving van Manderveen kunnen laten zien!”, aldus de organisatie.

Meer berichten