Ook bij de Grolsch Veste worden diverse activiteiten gehouden.
Ook bij de Grolsch Veste worden diverse activiteiten gehouden.

Truck Run voor cliënten DTZC

Algemeen

De Twentse Zorgcentra houdt deze zaterdag 18 juni weer de jaarlijkse Truck Run voor hun cliënten. Dit organiseren zij samen met de Tukker Truckers; dit jaar is de dertigste editie!

ENSCHEDE - Door de pandemie kon het uitje de afgelopen twee jaar niet gehouden worden. De doelgroep is immers kwetsbaar en evenementen mochten niet gehouden worden. Dit jaar belooft daarom extra gezellig te worden. Honderden vrachtwagens rijden dan weer een tocht dwars door Twente, met de Grolsch Veste in Enschede als start- en eindpunt. 

De route gaat verder richting Hengelo, langs Oldenzaal, keert boven Tubbergen en gaat vervolgens langs Albergen weer richting Enschede. Bij de Grolsch Veste zijn gedurende de hele dag leuke activiteiten, waaronder optredens van diverse artiesten. Ook is er een markt met producten die gemaakt zijn door de cliënten van dagbestedingsgroepen van De Twentse Zorgcentra. Iedereen is van harte welkom bij de Grolsch Veste of langs de route! 

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg en dienstverlening, door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 44 minuten geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37