<p>Zorg is een belangrijk thema in de voorstelling van DTZC die komende week te zien is.</p>

Zorg is een belangrijk thema in de voorstelling van DTZC die komende week te zien is.

(Foto:)

Bijzondere voorstelling DTZC over thema zorg

De Twentse Zorgcentra houdt op maandag 13 juni een bijzondere theatervoorstelling in De Delle. Hierin staat het thema zorg centraal.

TUBBERGEN - Het is een interactieve theatervoorstelling met als titel ‘Waar de helden zijn’. Volgens DTZC een prachtige, oprechte documentaire over de kracht van een gezin, doorzettingsvermogen en liefde voor elkaar die kan groeien wanneer de weg niet altijd makkelijk is. Vier mensen, één gezin. Arne, Marike, Bieneke en Jons. Het stormt in het hoofd van Jons. Hij stormt door het huis. Hoe groter hij wordt, hoe moeilijker het is om thuis voor hem te zorgen. Op zijn zevende nemen zijn ouders de moeilijke beslissing om hem in een instelling te laten wonen. Hoe voelt dit als ouder? En als zus?

De voorstelling is op maandag 13 juni vanaf 19.00 uur in De Delle aan de Hattinkstraat 4 in Tubbergen. Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom - deze komt ten goede aan de dagbesteding voor cliënten. Aanmelding is noodzakelijk, dit kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-waar-de-helden-zijn-voor-gezinnen-met-een-kind-dat-zorg-nodig-heeft-324092909617

Meer berichten