Foto:

In actie voor de Nije Hoeve

HENGELO - Donderdag lieten diverse ondernemers zich opsluiten in de Nije Hoeve voor een goed doel: hiermee werd geld ingezameld voor toekomstig onderhoud aan deze mooie voorziening van de Nije Stichting. Deze zet zich in voor ondersteuning aan (ex)kankerpatiënten en hun naasten. In februari dit jaar werd de Nije Hoeve in Hengelo geopend (foto), waar diverse activiteiten gehouden kunnen worden. Hiervoor is men wel afhankelijk van giften en sponsoren om dit ook op langere termijn draaiende te houden.

Donderdag werden diverse ondernemers symbolisch opgesloten in de Nije Hoeve door de Hengelose burgemeester Sander Schelberg. De ondernemers werden ‘s middags weer vrijgelaten. De tijd werd nuttig besteed: zij belden mensen uit hun netwerk op om donaties los te peuteren voor deze mooie voorziening. Naast de mensen in het pand zelf, werden ook op afstand donaties verzameld door andere teams. Halverwege de dag was er al ruim 7.400 euro ingezameld.

Twee van de deelnemers waren Patrick Arendshorst en Arjan Blankenvoort van Loohuis Installatietechnieken die onder meer in Fleringen gevestigd is. Hun team zamelde ‘s ochtends al ruim 2.300 euro in. Uiteraard zijn donaties ook na de actie zeer welkom. Kijk hiervoor op www.denijestichting.nl De stichting helpt mensen uit de hele regio, dus zij zijn ook dankbaar dat er regiobrede steun is voor deze activiteiten.

Meer berichten