Willie Oosterhuis: 'Zoals Sanne het zegt: 'Het wordt gewoon... eh.... gewoon Top Tv'.'
Willie Oosterhuis: 'Zoals Sanne het zegt: 'Het wordt gewoon... eh.... gewoon Top Tv'.'

‘Special Tv brengt NEWS’: talkshow van RTV Oost

Algemeen

TWENTE - ‘Hier zijn de presentatoren... Keizer en Van den Brink’. De aankondiging van Thijs bezorgt al kippenvel; dat belooft wat, zo meldt Willie Oosterhuis. “Keizer en Van den Brink hebben vijf weken lang een Special Tv-team tot hun beschikking om de meest speciale talkshow ooit te presenteren over van alles... en vooral ook over de Special Olympics. Net als op de Special Olympics zijn het mensen met een verstandelijke beperking, die het doen en hoe! In duo’s gaan ze elke week op pad gaan om reportages te maken. Duo News wordt gevormd door Adri en Marcel, Duo Entertainment door Edwin en Michel, Duo Weer door Sharon en Remco en Duo Sport door Kelly en Raimond. En het zesde duo is Sanne en Willie!. Sanne regelt de boel en Willie mag haar assisteren.’’

Het productieproces wordt gevolgd door de Patchanka-camera, in de studio van RTV Oost wordt de talkshow live opgenomen en zorginstelling Aveleijn zorgt voor de persoonlijke begeleiding.

Willie: “En er komen niet zomaar gasten; het zijn Olympische sporters als Jeroen Dubbeldam, Michel en Ronald Mulder en handbiker Johan Reekers. En bekende artiesten als Jannes, Lee Towers en John de Bever. Het huisorkest is The Flying Birds. Vanaf zaterdag 7 mei elke week op RTV Oost: ‘Special Tv brengt NEWS’.

Het werd een mooie dag voor de G-voetballers van SDC '12
SDC '12 G-elftal had leuk duel tegen 'FC Twente' in Hengelo 12 minuten geleden
Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 21 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47