Foto: Shutterstock

FC Twente fandag in Denekamp

Sportpark De Molendijk in Denekamp staat op zaterdag 25 juni even niet in het teken van de lokale trots SDC ‘12. Dan staat namelijk de uitgebreide FC Twente fandag van de supportersvereniging FC Twente Denekamp op het programma.

DENEKAMP - Inmiddels is men begonnen met het promoten van het programma, wat voor zowel jong als oud veel te bieden heeft. Zo is er een voetbaltoernooi voor de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool, evenals een toernooi voor de senioren en JO19. Verder zijn er diverse spelletjes, kan men een eigen spandoek maken, er is een penaltybokaal, muziek, kraampjes en een afsluitende feestavond. Uiteraard is er ook een echte wedstrijd gepland, namelijk de FC Twente All Stars tegen SV FC Twente Denekamp zelf. Het belooft dus ook echt een breed sportieve dag te worden met mooie toegevoegde waarde.

De supportersvereniging FC Twente Denekamp is erg actief. Zo organiseren zij ook het vervoer naar de diverse wedstrijden vanuit de Dinkellandse kernen. Dit is weer mogelijk dankzij de steun van vele lokale sponsoren. Kijk voor meer informatie ook op: www.fctwente-denekamp.nl 

Meer berichten