Afbeelding

Activiteiten in vakantie in de Cosmos Sterrenwacht

Algemeen

De meivakantie staat weer voor de deur! Ouders en kinderen die op zoek zijn naar een leuk uitje in Noordoost-Twente kunnen ook eens een kijkje nemen bij de Cosmos Sterrenwacht in Lattrop. Deze heropende onlangs de deuren na een grootschalige verbouwing. Zo kreeg deze van binnen en buiten een flinke renovatie. Een mooie toevoeging is de nieuwe zonnekijker waarmee ook overdag bijzondere zonne-fenomenen te zien zijn.

LATTROP - Van zaterdag 23 april tot en met zondag 8 mei is het meivakantie en is Sterrenwacht Cosmos in Lattrop bij Denekamp natuurlijk ook geopend. Zowel overdag als ook ’s avonds zijn er verschillende voorstellingen in het planetarium, het observatorium en in het Astro Theater. Ontdek zelf de hemel van heel dichtbij. Voor jong en oud een onvergetelijke ervaring. Op zaterdagavond is er een sterrenkijkavond. Ondanks het late tijdstip, de zon gaat nu al laat onder, is deze zeer geschikt voor kinderen. 

De sterrenwacht is geopend op zondag, dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdagavond van 22.00 tot 00.00 uur. Men is gevestigd aan de Frensdorferweg 22 in Lattrop. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op de website: www.sterrenwachtcosmos.nl

Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 19 uur geleden
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 20 uur geleden
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 21 uur geleden
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo 3 mei, 14:29
Afbeelding
Rustig aan op het Thijplein Rossum 3 mei, 13:46
Het Syrisch Orthodox vrouwenkoor Oldenzaal zal ook optreden. Ze houden de Aramese vlag vast. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Het Graan en Korenfestival op zaterdag 11 mei in Oldenzaal 3 mei, 12:24
Afbeelding
Trekkertrek in Denekamp 3 mei, 11:38