Afbeelding
Foto: Shutterstock

Bad Kuiperberg gaat weer open

Algemeen

Komende maandag gaat het openluchtzwembad op de Kuiperberg weer open. De zwemmers kijken er al weer een tijdje naar uit. Nu de lente écht op gang komt, ligt ook de zwempret weer in het vooruitzicht.

OOTMARSUM - Op tweede paasdag gaat het zwembad weer open. Baanzwemmers zijn dan welkom van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf die dag kan men er dagelijks banenzwemmen, in de ochtend van 07.00 tot 10.00 uur. Ongeacht de weersomstandigheden. Wie graag recreatief wil zwemmen moet nog wel even geduld hebben. Het recreatiebad gaat namelijk op zondag 24 april open. Het bad is dan elke dag geopend tot het einde van de zomervakantie. De openingstijden zijn ook dit jaar flexibel van opzet. Concreet zal het personeel de openingstijden zelf per dag bepalen aan de hand van de weersomstandigheden. Het bad adviseert dan ook om de website en/of Facebook in de gaten te houden. Kijk voor actuele informatie over de opening en de diverse tarieven op: www.zwembadootmarsum.nl

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 41 minuten geleden
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 51 minuten geleden
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 22 uur geleden
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek gisteren
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34