Afbeelding

Spreekuur vrijwilligers in Denekamp

Algemeen

DENEKAMP - Bijna de helft van Nederlanders is actief als vrijwilliger. Dit draagt positief bij aan de samenleving; zonder hen zijn veel activiteiten niet mogelijk. Daarnaast geeft het ook veel voldoening bij de vrijwilliger; het voelt goed om kennis en inzet te delen. Zo proberen ook de ouderenbonden in Nederland te stimuleren dat senioren vaker aan de slag gaan als vrijwilliger. Nu zit hier nog veel onbenut potentieel; ze denken dat ze weinig te bieden hebben terwijl organisaties juist om hun kennis zitten te springen.

Maar hoe ga je aan de slag als vrijwilliger? En wat is er zoal te doen binnen je interesses? Om mensen hierbij te helpen houdt Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland regelmatig spreekuren over vrijwillige inzet. Zo kan men op de woensdagen terecht van 13.30 tot 15.30 uur in de bibliotheek in Denekamp. Ook organisaties die een vacature hebben zijn welkom om dit te bespreken. Kijk ook op: www.swtd.nl

Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 9 uur geleden
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo 9 uur geleden
Afbeelding
Rustig aan op het Thijplein Rossum 10 uur geleden
Het Syrisch Orthodox vrouwenkoor Oldenzaal zal ook optreden. Ze houden de Aramese vlag vast. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Het Graan en Korenfestival op zaterdag 11 mei in Oldenzaal 11 uur geleden
Afbeelding
Trekkertrek in Denekamp 12 uur geleden
Afbeelding
Opening kulturhus De Mare op zaterdag 15 juni 13 uur geleden
Foto: Herbert Huizer
Mooie uitdagingen voor de Ronde van Overijssel 13 uur geleden
Afbeelding
Ontdek Hart van Noordoost-Twente online 15 uur geleden