Afbeelding
Foto: Shutterstock

Sponsortocht voor jongerenbedevaart

Algemeen

TUBBERGEN - Jongeren van de Rock Solid-tienergroep van de Pancratiusparochie hebben zondag hun sponsorwandeltocht gehouden. 

In vier etappes liepen groepjes van Tubbergen naar Vriezenveen, waar zij eindigden bij de Lourdesgrot bij de kerk. Hier werd een licht ontstoken, een lourdeslied gezongen en gezamenlijk gegeten. De tocht had als doel om geld in te zamelen voor de jongerenbedevaart naar Lourdes die naar verwachting op 30 april vertrekt en op 7 mei terugkeert. Ondanks het wat frisse weer was het toch een mooie wandeling volgens de parochie. De ruim 15 kilometer was zeker een mooie beproeving, maar het eindresultaat was er dan ook naar: in totaal werd 1.450 euro bijeengebracht voor de komende bedevaart. De parochie is dankbaar voor het mooie verloop en de goede begeleiding.

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34