Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Hulp bij alle vragen over afspraak boostervaccinatie

Algemeen

Steeds meer mensen komen in aanmerking voor een boostervaccinatie voor het coronavirus. Naast de GGD Twente zijn ook veel andere organisaties en vrijwilligers bezig om dit tot een succes te maken. Zo kunnen mensen ook op diverse manieren hulp krijgen bij het maken van een afspraak voor de nieuwe prik.

TWENTE - Mensen die graag zelf willen proberen om een afspraak te maken, maar wat uitleg fijn zouden vinden, kunnen kijken op de website www.uitlegprikafspraak.nl Hier staat een korte uitleg in begrijpelijke taal over hoe men zelf een prikafspraak moet maken.

Wie graag wat assistentie wil kan hiervoor ook terecht bij de lokale bibliotheken. Overal zijn wel vrijwilligers of vaste spreekuren waar men terecht kan voor hulp met het maken van een prikafspraak. Ook voor hulp met het aanvragen van een QR-code of een ander digitaal vraagstuk is men bij de bibliotheek aan het juiste adres.

Gemeenten, de GGD en andere instanties hopen uiteraard dat zoveel mogelijk mensen gebruik maken van de mogelijkheid om een boosterprik te halen in de collectieve strijd tegen het virus. Daarnaast is hun oproep ook om vooral elkáár te helpen waar nodig en waar mogelijk. Bijvoorbeeld door en ander te helpen met het maken van de afspraak of vervoer naar de priklocatie.

Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54