De WensAmbulance Oost-Nederland bedankte Frans op den Bult voor de inzet om geld in te zamelen. Hiermee gaan weer diverse wensen in vervulling in 2022.
De WensAmbulance Oost-Nederland bedankte Frans op den Bult voor de inzet om geld in te zamelen. Hiermee gaan weer diverse wensen in vervulling in 2022.

Frans op den Bult zamelt in voor WensAmbulance

Algemeen

De WensAmbulance Oost-Nederland krijgt ook nu weer volop steun voor het goede werk dat zij doen. Zo werd onlangs de spaarpottenactie ‘Rijden voor Geluk’ afgerond, waarbij ondernemers geld inzamelden voor deze organisatie.

DEURNINGEN - Ruim 200 ondernemers in de brede regio deden mee met de actie. De WensAmbulance Oost-Nederland zette drie van hen in het zonnetje, omdat zij de hoogste bedragen inzamelden. Op plek 1 staat de Zuivelhoeve Enschede die 355,25 euro inzamelde. restaurant Frans op den Bult in Deurningen werd tweede met 345,94 euro ingezameld. Van der Poel ijs in Hengelo zamelde 299,64 euro in.

De WensAmbulance Oost-Nederland biedt liggend vervoer aan voor mensen die ernstig ziek of terminaal zijn, om zo bijzondere wensen in vervulling te laten gaan. Zoals nog één keer de zee zien of een huwelijk van een kleinkind bijwonen. Dit zijn ritten die de reguliere ambulancezorg niet uit kan voeren. De WensAmbulance zet dan eigen ambulances met vrijwilligers in die het vervoer kunnen verzorgen mét de benodigde medische ondersteuning. Kijk ook op: www.wensambulance.nl

Afbeelding
Onderhoud dak Pancratiusbasiliek 22 uur geleden
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Afbeelding
Gratis kraanwater in Ootmarsum 21 apr, 13:41
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
De kampioenstitel was een mooie afsluiter voor het elftal.
SDC '12's JO13-1 is kampioen! 19 apr, 14:52
Afbeelding
Zwembad de Kuiperberg op zondag 28 april weer open 19 apr, 14:51