Mooie kerstboodschap van de FC Twente selectie

Kerstmis is een mooi moment om terug te blikken op de successen van het afgelopen jaar én de mooie uitdagingen die we in 2022 allemaal tegemoet gaan. Om passend stil te staan bij kerst deelde ook de selectie van FC Twente een eigen kerstboodschap.

ENSCHEDE - Via www.fctwente.nl is de kerst- en nieuwjaarsboodschap te bekijken. “Beste supporters, we hebben het de afgelopen maanden zonder jullie moeten doen. We missen jullie steun, en hopen dat jullie er in het nieuwe jaar bij kunnen zijn.” Zo opende Ramiz Zerrouki de ludieke boodschap. Compleet met kerstmutsen, versiering, kerstlampen en een fanatiek gezongen ‘We wish you a merry Christmas’ om het tafereel compleet te maken! Overduidelijk is dat de eerste selectie zich voor de camera goed wist te vermaken.

Voor de eerste selectie is het momenteel even genieten van de rust en de feestdagen. Maar het eerste duel staat al wel weer op de kalender: op 15 januari trapt men af tegen SC Heerenveen. Voor de FC Twente Vrouwen is het eerste duel een dag later. Op 16 januari nemen zij het op tegen PEC Zwolle voor een mooi duel.

Meer berichten