Afbeelding

Praat mee over het cultuurbeleid

Algemeen

De gemeente Dinkelland nodigt inwoners uit om mee te praten over het nieuwe cultuurbeleid. De insteek is om te kijken waar mensen behoefte aan hebben en wat zij waarderen. De gemeente wil zo de sector nog beter ondersteunen en een breed cultureel aanbod garanderen.

DINKELLAND - Onder de noemer Cultuurcarroussel wordt gepraat over zaken zoals de subsidiestromen, maar ook vooral de identiteit van de verschillende kernen en de verbinding met andere sectoren. “Verwacht geen lange verhalen, maar levendige bijeenkomsten vol beweging en verschillende werkvormen”, laat wethouder Ilse Duursma weten. Inwoners van Denekamp en Noord-Deurningen kunnen als eerste meepraten op donderdag 25 november. 

Vervolgens is er op 29 november een bijeenkomst voor Saasveld en Weerselo, op 1 december voor Deurningen en Rossum, op 8 december voor Lattrop en Tilligte en 15 december voor Ootmarsum. Wie mee wil praten kan zich aanmelden via p.schoonderbeek@noaberkracht.nl om deel te nemen. De locaties van de Cultuurcarrousel worden na aanmelding doorgestuurd. Dit onder voorbehoud van de maatregelen.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 17 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37