<p>Zanggroep Montana uit Overdinkel geeft een gecombineerd concert in kerstsfeer samen met Nootzaak uit Oldenzaal. Op zondag 28 november kan de zangliefhebber weer genieten in de Hofkerk.</p>

Zanggroep Montana uit Overdinkel geeft een gecombineerd concert in kerstsfeer samen met Nootzaak uit Oldenzaal. Op zondag 28 november kan de zangliefhebber weer genieten in de Hofkerk.

(Foto: )

Nootzaak en Montana geven gezamenlijk concert

Vriendenzanggroep Nootzaak uit Oldenzaal en zanggroep Montana uit Overdinkel houden op zondag 28 november een gezamenlijk concert. Zij treden dan van 15.00 tot 17.00 uur op in de Hofkerk in Oldenzaal. Toegang is gratis, maar een vrije gift is welkom.

OLDENZAAL/OVERDINKEL - Het repertoire zal bestaan uit hoofdzakelijk kerstgerelateerde liederen in verschillende talen. Deze zullen gevarieerd gebracht worden door beide zanggroepen in gezamenlijke en in afzonderlijke samenstelling. Er worden zowel koorstukken, alsmede solo’s en duetten door eigen mensen ten gehore gebracht. Een en ander deels ondersteund door piano, gitaar en drums. Dankzij de uitstekende akoestiek van de Hofkerk zal dit alles weer goed tot zijn recht komen. Uiteraard dienen bezoekers zich te houden aan de dan geldende coronamaatregelen.

Meer berichten