<p>Komend weekend zijn meer dan honderd exposanten te gast op de veertiende editie van de Landgoed Twente Fair in De Lutte.&nbsp;</p>

Komend weekend zijn meer dan honderd exposanten te gast op de veertiende editie van de Landgoed Twente Fair in De Lutte. 

(Foto: )

Veertiende editie van Landgoed Twente Fair het komend weekend

Deze zaterdag 30 en zondag 31 oktober staat De Lutte weer in het teken van de Landgoed Twente Fair. Dit jaar is de veertiende editie van dit evenement.

DE LUTTE - Er zijn komend weekend weer exposanten uit de brede regio te gast op Landgoed Twente in De Lutte. Dankzij de zes hectare oppervlakte is de opzet altijd ruim en gezellig, met een mooie diversiteit aan exposanten. Daarnaast is er ook weer een randprogramma met demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten.

Voor vrijwel iedere interesse is er een passende exposant te vinden komend weekend. Op de website van de Landgoed Twente Fair staat een uitgebreid overzicht van de meer dan honderd exposanten. Dit loopt uiteen van streekprroducten, wijnen, sieraden en kleding tot kunst en dierbenodigdheden. Alles met een link naar het Twentse buitenleven en onze bourgondische inslag.

Wie graag iets wil beleven kan terecht bij de diverse demonstraties en workshops. Zo is er straattheater, varen er modelboten op de vijver, kan men Land Rover rijden, een mobiele klimwand trotseren en ponyrijden. Op de zondag is het Stroat Ensemble te gast voor een muzikaal optreden.

De Landgoed Twente Fair zal gehouden worden bij Landgoed Twente aan de Ambachtstraat 20 in De Lutte. Zaterdag 30 oktober geopend van 10.00 tot 18.00 en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Honden zijn welkom mits aangelijnd. Er is géén geldautomaat aanwezig op het terrein. Toegang kost 6 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Volwassenen betalen 12 euro en 55-plussers betalen 8,50 euro. Kaarten zijn te koop aan de kassa of in de voorverkoop via de website: www.landgoedtwentefair.nl

Meer berichten