Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Film ‘The Florida Project’ te zien in de Stiftsschool

Algemeen

De Stiftsschool in Weerselo vertoont volgende week donderdag 4 november de film ‘The Florida Project’. De film start om 19.30 uur met een inleiding door filosoof en psycholoog Timon Meynen. De toegang is gratis, maar een vrije gift is altijd welkom. De Stiftsschool is gevestigd aan Het Stift 9 in Weerselo.

WEERSELO - Moonie woont met haar moeder in een goedkoop motel onder de rook van Disney World. Door haar ogen is het een pastelroze kasteel, met om iedere hoek een nieuw avontuur. Van wat haar moeder elke dag moet uithalen om weer een overnachting te kunnen betalen krijgt haar dochter niet veel mee. De film weet die twee realiteiten knap met elkaar te verenigen. De regie was in handen van Sean Baker, de speelduur is 111 minuten.

De vertoning van ‘The Florida Project’ is de tweede film van dit seizoen, in september begon men met ‘Green Book’. De Stiftsschool toont in totaal zeven films, waarbij de volgende vertoning op donderdag 9 december is. Dan staat de Deense thriller ‘Den Skyldige’ uit 2016 op het programma. Verder zal men nog kunnen genieten van ‘Lady Bird’ (2017), ‘Cold War’ (2018), ‘Shoplifters’ (2018) en als afsluiter ‘As it is in heaven’ (2004). Zie voor deze en andere activiteiten ook: www.stiftsgemeente.nl

Wie digitaal niet zo vaardig is, heeft vaak meer moeite om goede bank-gerelateerde informatie te vinden. Het Bankinformatiepunt kan helpen met algemene vragen.
Bankinformatiepunt in de bibliotheek Tubbergen 5 uur geleden
Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30