Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Inloopbijeenkomst over werkzaamheden in Vasse

Algemeen

De gemeente Tubbergen houdt op 19 oktober een inloopbijeenkomst over werkzaamheden in Vasse. De gemeente wil de riolering in een deel van de Manderseweg vervangen. 

VASSE - De riolering van de Denekamperweg krijgt dan deels een renovatie en deels een vervanging. Als gevolg van deze werkzaamheden kan de gemeente de straat ook bovengronds opnieuw inrichten. Zij willen de inwoners graag mee laten praten over hun wensen. Dit kan bij de inloopbijeenkomst op 19 oktober. Deze zal gehouden worden van 16.30 tot 19.30 uur bij cafe-restaurant Bolscher. 

De gemeente voert de komende tijd nog diverse riolerings- en wegwerkzaamheden uit. Naast dat deze werkzaamheden belangrijk zijn voor het noodzakelijk onderhoud is het ook nodig om in te springen op bijvoorbeeld klimaatontwikkelingen. In het kader van ‘werk met werk maken’ combineert de gemeente graag meerdere werkzaamheden zodat de aannemer de straat niet meerdere keren open hoeft te breken.

Deze momenten zijn dan ook van nature geschikt om te kijken wat er bovengronds aangepast kan en moet worden. Bijvoorbeeld de wens voor meer groen, andere parkeerplaatsen of juist een verkeersluwere invulling voor de weg die beter past bij het karakter van de straat.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 19 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37