Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Weer filmavonden in de Stiftsschool dit seizoen

Algemeen

WEERSELO - Ook in het nieuwe seizoen zijn er - telkens op een donderdag - weer 7 filmavonden in de Stiftsschool. De zaal is telkens geopend om 19.00 uur en de film begint om 19.30 uur. Telkens is er ook een korte inleiding door Timon Meynen of Henk Procee, met na afloop gelegenheid om na te praten. De toegang is telkens gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Kijk telkens voor de actuele planning op: www.stiftsgemeente.nl

Voor de komende tijd staan weer diverse prikkelende films op het programma. Zo start men het nieuwe seizoen met The Green Book uit 2018 op donderdag 30 september. De volgende films zijn dan The Florida Project (4 november), Den Skyldige (9 december), Lady Bird (20 januari), Cold War (17 februari), Shoplifters (24 maart) en As it is in Heaven (28 april).

Green Book gaat over de zwarte pianist Don Shirley, die in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika. Tony Lip, een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, wil wel wat bijverdienen. Hoewel de twee elkaar niet kunnen luchten of zien, gaan ze samen op pad. Hun route bepalen ze aan de hand van het ‘Green Book’, een speciale reisgids voor plekken waar Afro-Afrikanen welkom zijn. Om veilig thuis te komen, zijn ze tijdens deze trip tot elkaar veroordeeld. Green Book won drie Oscars.

Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 12 uur geleden
Het klootschieten kent veel fanatieke beoefenaars in de regio.
Klootschieters Java hebben zin in gezellige Ronde van Java op 14 juli 13 uur geleden
Afbeelding
Oldenzaal geniet van Wandel4Daagse 24 mei, 17:53
Afbeelding
TVC VR1 kampioen! 24 mei, 17:20
Afbeelding
Ontmoeting in Saasveld 24 mei, 17:18
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 24 mei, 16:40
TVC '28 pakte een mooie voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.
TVC '28 handhaaft zich in vierde divisie met gelijkspel tegen Heino 24 mei, 16:13
Niki de Vlaming en Lotte Grotholt.
Euregio Music Festival concert op landgoed Singraven deze zondag 24 mei, 15:51