Foto:

Derde editie Jongkindloop terug na jaar afwezigheid

LATTROP-BREKLENKAMP - Op zondag 24 oktober zal de derde editie gehouden worden van de Jongkindloop. Deze gecombineerde wandel-, hardloop- en fietstocht werd in 2018 en 2019 voor het eerst gehouden.

Helaas gooide corona vorig jaar ook roet in het Lattropse eten. Nu kan deze weer gehouden worden bij Erfgoed Bossem; iedereen is van harte welkom. Wandelen en hardlopen kan over routes van 5 en 10 kilometer. De MTB-tochten zijn met voorrijder en u kunt kiezen uit 45 en 60 km. Kinderen tot en met 13 jaar kunnen daarnaast deelnemen aan een Kidsrun van 1 of 2 kilometer. Deelname kost 5 euro, ongeacht de activiteit.

Er is geen tijdregistratie maar je kunt wel een leuke prijs winnen, voor kinderen is er een mooie beker en bij de volwassen vertrekt degene die het hardst rent met een mooie ossenhaas van de runderen die op Erfgoed Rossum worden gehouden. De verschillende routes starten allemaal op een ander tijdstip. Kijk voor meer informatie op www.jongkindloop.nl. Hier kun je je ook tot 22 oktober voorinschrijven. Wees er snel bij, want vol is vol! Ben je klaar met sporten of kom je alleen voor de gezelligheid? Dan ben je van harte welkom op het terrein van Erfgoed Bossem voor een hapje en drankje. Erfgoed Bossem is gevestigd aan de Dorpsstraat 7, Lattrop-Breklenkamp.

Meer berichten