<p>Kleuterdans bij Kaliber Kunstenschool: leuk &eacute;n het draagt bij aan de motorische ontwikkeling van de kinderen.</p>

Kleuterdans bij Kaliber Kunstenschool: leuk én het draagt bij aan de motorische ontwikkeling van de kinderen.

(Foto: )

Altijd al dans of gitaar willen leren?

OLDENZAAL/TUBBERGEN - Kaliber Kunstenschool start dit najaar weer met diverse leuke, korte cursussen voor jong en oud.

Voor kinderen zijn er diverse danscursussen, voor leeftijden van 2,5 tot en met 10 jaar. De kleinste kinderen kunnen de voetjes al van de vloer gooien bij Peuterdans en Kleuterdans. Ze gaan op vrolijke kinderliedjes op onderzoek uit naar hun eigen bewegingsmogelijkheden. Hoe goed kun je huppelen, hoe lang kun je draaien en hoe hoog kun je springen? Ze gaan het ontdekken in deze cursus! Bij ballet kunnen kinderen van 8 tot en met 10 jaar kennismaken met deze sierlijke dansvorm en leren ze diverse passen en sprongen. Er word aandacht besteed aan improvisatie, expressie en inbreng van de eigen creativiteit. De cursussen starten vanaf 6 oktober, onder leiding van Sandra Groener.

Ben je als volwassene toe aan een nieuwe uitdaging? Begin het najaar goed en start met een leuke korte cursus gitaar spelen. Deze is zowel bij Kaliber Kunstenschool in Oldenzaal als in Tubbergen.

Wist je dat ontzettend veel populaire nummers maar uit drie of vier verschillende akkoorden bestaan? Met wat verschillende ritmische slagen en basiskennis over het gitaarspel, speel jij straks gerust met vele mooie liedjes mee! Onder leiding van ervaren gitaristen Paul Gerritsen (Oldenzaal) en Maaike Norder (Tubbergen) speel je samen in de groep, maar wordt er ook rekening gehouden met jouw eigen niveau. Deze cursus is geschikt voor beginners of als opfriscursus. In Oldenzaal start de cursus op vrijdag 8 oktober om 20.00 uur. In Tubbergen start deze cursus op maandag 4 oktober om 19.45 uur in De Delle. Deelname aan deze cursussen kost 143 euro voor tien lessen.

Wil je meedoen maar twijfel je nog of het iets voor jou is? Kom dan naar de eerste open les. Heb je de smaak te pakken gekregen, dan kun je ter plekke inschrijven en doorgaan met deze leuke cursus! Aanmelden kan via www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursussen of door te bellen naar 088-4868700. Schrijf je snel in, want vol=vol.

Meer berichten